• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Siirt 4 °C

72. Altın kürede Skandal !!! Altın Küre Ödülleri'nde Akılalmaz Şok Sızıntı ..!!

72. Altın kürede Skandal !!! Altın Küre Ödülleri'nde Akılalmaz Şok Sızıntı ..!!
72. Altın kürede Skandal !!! Altın Küre Ödülleri'nde Akılalmaz Şok Sızıntı ..!! Bu gece sahiplerini bulacak olan 72. Altın Küre Ödülleri'ne (Golden Globe Awards) yaşanan bir sızıntı damgasını vurdu.72. Altın Küre Ödülleri'nde şok skandal. Bu gece sahipler

72. Altın kürede Skandal !!! Altın Küre Ödülleri'nde Akılalmaz Şok Sızıntı ..!! 72. Altın kürede Şok!!! Altın Küre Ödülleri'nde Akılalmaz Skandal!!! Altın Küre’de yaşanan şok skandal gelişme gündeme bomba gibi düştü! Altın Küre ödülleri kazanan liste yanlışlıkla başka bir siteden yayınlanınca skandal bir eşiğin yamacına gelindi ve şok gelişmeler yaşandı.

ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİNDE SKANDAL YARATAN GELİŞME

Altın Küre ödülleri yanlışlıkla Golden Globe sitesinden yayınlanınca şok bir gelişme yaşandı!Ortaya çıkan şok skandal hatanın farkına sonradan varılmış olsada yaşanan skandal gündemde bomba etkisi yarattı! Bugün yapılacak Altın Küre ödül töreninin sitesinde iki kategoriden birinci olan filmler Golden Globe'un sitesinde yayınlandı.Cuma akşamı ‘Altın Küre’nin resmi sitesine girenler, değişen Amerika’nın tarihini anlatan ‘Selma’ filmini ve Merly Streep’in başrolünde olduğu ‘Into the Woods’ filmini iki farklı kategoride birinci olarak seçildiğini gördü.

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada ise “Test yayını sırasında oluşan teknik bir hata sonucu olayın meydana geldiği ve filmlerin tamamen rastgele seçildiği belirtildi.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7349 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim