• BIST 9693.46
  • Altın 2509.35
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7611
  • Siirt 18 °C

Adnan Şensesin Mirası Olay Oldu Magazin Gündemi Salladı

Adnan Şensesin Mirası Olay Oldu Magazin Gündemi Salladı
Bir zamanların en çok konuşulan çok önemli isimlerinden birisi olan ADnan Şenses ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler gündeme bomba gibi düştü!!Usta şarkıcının ölümünün ardından krize sebep olan benzin istas

Usta şarkıcının ölümünün ardından krize sebep olan benzin istasyonu satıldı ve para varislere bölüştürüldü. Olay miras bölüşüldü.Adnan Şenses, ölümünden önce Zeytinburnundaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak satışın gerçekleşmesine ömrü yetmedi.

Adnan Şenses, ölümünden önce Zeytinburnu'ndaki benzin istasyonunu 10 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak satışın gerçekleşmesine ömrü yetmedi. Sanatçının ölümünün ardından ise eşi Lale Şenses ile kızı Arzum arasında benzin istasyonuyla ilgili sorun çıktı.

3 MİLYON DOLAR AŞAĞISINA

Ayladır alıcısını bekleyen istasyon, geçen hafta nihayet satıldı. 7 milyon dolara alıcı bulan benzinliğin parası, varisler arasında bölüştürüldü. En büyük payı, Şenses'in oğlu gibi sevdiği teknik direktör yeğeni Muhsin Ertuğral aldı.

Bu haber toplam 2224 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim