• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Ali Ağaoğlu'nun Dudak Dudağa Rus Sevgiliyle Şok Görüntüleri Şok Etkisi Yarattı!

Ali Ağaoğlu'nun Dudak Dudağa Rus Sevgiliyle Şok Görüntüleri Şok Etkisi Yarattı!
Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu 29 yaşındaki Rus sevgilisi için doğum gününde kesenin ağzını bu sefer sonuna kadar açtı ve 29luk Rus sevgilsiiyle dudak dudağa şok görüntülere sahne oldu.

Ağaoğlu şirketler grubunun varisi ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu 29 yaşındaki çıtır Rus sevgilisi Sophia Larina’nın doğum günü  için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.ünlü iş adamı Rus sevgilisi için milyon dolarlar harcadı ve gündeme bomba gibi düştü.


Ünlü iş adamı Ali Ağaoüğlu Rus sevgilisi 29 yaşındaki Sophia Larina için 150 BİN dolar değerinde zümrüt takı hediye etti ve akabinde dudak dudağa şok görüntülere sahne oldu yaşanan şok görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Ali Ağaoğlu, önceki akşam kendisinden 21 yaş küçük Rus sevgilisi Sophia Larina için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Gümüşsuyu’ndaki Fiamma Restaurant&Bar’ı kapatan Ağaoğlu, geceye yaklaşık 40 arkadaşını davet etti. Canlı caz performansıya başlayan parti, sihirbaz gösterisiyle devam etti. İşadamı; gecenin ilerleyen saatlerinde kesilen devasa doğum günü pastasının ardından 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan sevgilisine zümrüt takı seti hediye etti. İşadamı, hediyenin fiyatı sorulunca “Parasını saymazsan, bedava” diyerek espri yaptı.

 

Ali Ağaoğlu 

Ali Ağaoğlu Ali İbrahim Ağaoğlu (d. 3 Mart 1954, Of, Trabzon), Türk iş adamı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Beş çocuk babasıdır. Lise eğitimini son sınıfta[1] ticarete atılmasıyla[2] bırakmıştır. Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim