• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • Siirt 25 °C

Aselsan'da 6'ncı sır dolu ölüm ..!! Mühendis Erdem Uğur evinde ..!!

Aselsan'da 6'ncı sır dolu ölüm ..!! Mühendis Erdem Uğur evinde  ..!!
Aselsan'da 6'ncı şsır dolu ölüm ..!! Mühendis Erdem Uğur evinde ..!! Daha önce ASELSAN da çalışan 5 kişinin sır ölümüne bir yenisi eklendi. İki gündür işe gitmediği için arkadaşları ASELSAN mühendisi Erdem Uğur'un (28) evine geldiğinde gördükleri manza

Aselsan'da 6'ncı şsır dolu ölüm ..!! Mühendis Erdem Uğur evinde  ..!! Daha önce ASELSAN da çalışan 5 kişinin sır ölümüne bir yenisi eklendi.  İki gündür işe gitmediği için arkadaşları ASELSAN mühendisi Erdem Uğur'un (28) evine geldiğinde gördükleri manzara karşında adeta şok yaşadı.Ankara’da, ASELSAN’da çalışan bir mühendis evinde ölü bulundu.

 


Edinilen bilgiye göre, Çankaya Cebeci Mahallesi Akat Sokak’ta bir binanın giriş katında ikamet eden Erdem Uğur (28), ASELSAN’daki iş arkadaşlarına rahatsız olduğu için izin aldığını ve işe gelmeyeceğini belirten bir mesaj attı. Uğur’dan haber alamayan arkadaşları, durumunu öğrenmek için evine geldi. Kapıyı çalan arkadaşları, içeriden ses gelmeyince polise bildirdi. Olay yerine polis ekipleri ile birlikte çilingir de çağrıldı. Çilingir yardımıyla daireye giren polis, Uğur’u yatağında hareketsiz halde buldu. Polis, Uğur’un yatağının yanındaki mutfak tüpünün hortumunun ise yorganın altında olduğunu gördü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk belirlemelere göre, Erdem Uğur’un gaz zehirlenmesi sonucu öldüğü ifade edildi.


Asayiş ekiplerinin yanı sıra Cinayet Büro dedektifleri de olay yerine geldi. Ekipler, bina çevresinde araştırma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından mühendis Erdem Uğur’un cenazesi, savcının talimatıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7146 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim