• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • Siirt 11 °C

Aşk yeniden ve poyraz karayel yeniden yayınlanıyor

Aşk yeniden ve poyraz karayel yeniden yayınlanıyor
Artık dizileri TV'den değil, internetten izleyebilirsiniz. Hemde HD kalitesinde izleme şansı yakalayabiliyorsunuz.

Kanal D’ nin yeni dizisi Poyraz karayel izlemek isteyenler için her çarşamba televizyon ekranlarında yerini alıyor. Aşk ve nefret, dostluk ve düşmanlık, sevgi ve nefret, iyilik ve kötülük duygularının en uç noktalarda yaşandığı dizide; Poyraz kesinlikle dibi görmüş bir adamdır. Dibi görmüş çünkü hayatta değer verdiği her şeyi ailesini, çok sevdiği eşini oğlunu ve mesleğini kaybetmiştir.

Ancak bütün bu dertleri ne kadar ciddiye almış olsa da onlarla dalga geçerek hayatta kalmayı başarmış bir adamdır. Çok sevdiği oğlunu eşinin babasının elinden almak için çaresizlik içinde kıvrandığı esnada oğlunu alabilmesi için eski amirinin teklifi ile karşı karşıya gelir. Bu teklif bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlaması üzerinedir.

Çaresiz kaldığı için Poyraz karakterimiz teklifi kabul eder. Ayrıca Poyraz kendi başını belaya sokma konusunda uzmandan da uzman. Her neyse. Poyraz Ayşegül adında bir bayanla tanışır ve iki karakterimiz de ilk tanıştıkları andan bu yana birbirlerinden hoşlanmaktadırlar. Yalnız Poyraz, Ayşegül’ün de başını beladan belaya bulaştırır. Bu ikilimiz için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.

Poyraz karayel dizisi ile yarışacak bir diziyi de fox ekranlarında görüyoruz. Aşk yeniden dizisi izleyici ile buluştu üstelik rekor üzerine rekor kırdı ve kırmaya da devam etmektedir. Bakalım bu rekorlar kıran dizinin konusu neymiş. Zeynep adında bayan Ertan adlı sevgilisi için tüm sevdiklerini ailesini dostlarını geride bırakarak Amerika yollarına çıkar ama bu seçimin yanlış olduğunu anlaması çok sonra olacaktır. Zeynep, uğruna her şeyi verdiği sevgilisi tarafından çocuğu ile birlikte yüz üstü bırakılmış bir bayandır. Bir diğer yanda ise yine yaralı bir kalp izleyeceğiz. Fatih eğitim gereği gittiği bu ülkede birisine gönül vermiştir ama onunda elinde sadece kırık kalbi kalmıştır. Hayal kırıklığı içerisinde olan bu iki insan aşk yeniden sözünü sarf etmek için belki de bu kırgınlıkları ve bu hüzünleri yaşamışlardır.

Bir gün ikisi de geri dönüş hazırlığında iken son kez New York sokaklarını aşındırırken yolları kesişir. İşte iki kırık kalp iki terk edilmiş yaşam ile birlikte aşkı tekrar yaşayacaklar. Kesinlikle uzun soluklu bir aşk hikayesi olarak özetlememiz mümkün bu diziyi. Keyifli seyirler.

Bu haber toplam 3472 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim