• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • Siirt 13 °C

Bahçeli'den flaş 4 eski bakan beyanatı!

Bahçeli'den flaş 4 eski bakan beyanatı!
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.Bahçeli 4 eski bakan hakkında da açıklamalarda bulundu.

Partsinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli önemli açıklamalar yaptı.İşte o açıklamalar:

Başbakan Davutoğlu, geçen hafta, az önce de değindiğim gibi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen “Yeni Türkiye Buluşması” programında bir konuşma yapmıştır.

Burada özellikle çocukluğunda başından geçen bir olayı hitap ettiği salonla paylaşmıştır.

Davutoğlu, ortaokul 1. sınıftayken okuldan babasının dükkanına giderken bir hana girmiş ve yerde 50 lira bulmuştur.

Her dürüst insanın yaptığı gibi, bu parayı merhum babasına götürüp teslim etmiş, babası da 'Oğlum etraftaki dükkanlara sordun mu' diye kendisini uyarmıştır.

Davutoğlu ‘hayır’ deyince babası, 'şimdi git, etraftaki dükkanlara tek tek sor, bulamazsan geri getir' diyerek unutamadığı bir ders vermiştir.

Ardından, bütün dükkânları tek tek gezmiş, para düşüren var mı diye tüm esnafa sual yöneltmiş; ne yaptıysa, ne ettiyse paranın sahibini bulamamıştır.

Tabii olarak esnaflarımız yalan söylemeyecek, hakkı olmayan bir şeye tenezzül etmeyecektir ve de etmemiştir.

Davutoğlu bıyığı yeni terlediği zamanlarda faziletli bir davranış sergilemiştir. Buna gerçekten de diyeceğimiz bir şey yoktur.

Handa bulduğu 50 lira için kaygıya kapılan Davutoğlu, aynı hassasiyeti acaba rüşvet kirine bulaşan, yolsuzluk karanlığına gömülen dört eski bakan hakkında niçin gösterememiştir?

Yoksa büyüdükçe doğru ve namuslu olmanın çizgisinden çıkmış, haksızlığın, hukuksuzluğun ve kanunsuzluğun pençesine mi düşmüştür?

Davutoğlu kol keseyim derken baş yarmış, göz çıkarmıştır.

Rüşvet ve yolsuzluk faili eski bakanlar, 17-25 Erdoğan’ın müdahalesi, havuz medyasının ahlaksız saldırısı ve saptırmasıyla Meclis Soruşturma Komisyonu’ndan yakayı kurtarmışlardır.

Millet iradesine tecavüz niyetiyle korsan bildiriler yayımlanmış, sarayın dayatması, sarayın çirkefliği, sarayın provokasyonu TBMM’nin saygınlığını yaralamıştır.

Erdoğan’ın arkasına saklanan güruh demokrasiyi karalamış ve kara çalmıştır.

Erdoğan’dan güç devşiren, Erdoğan’dan feyizlenen ve Erdoğan’a dayanan vesayet mihrakları aziz milletimizin vekillerini oyuncağa çevirmişlerdir.

İnanıyorum ki, onurundan ve haysiyetinden bir şey kaybetmemiş AKP’li milletvekili arkadaşlarım bundan oldukça rahatsızdır.

Yine inanıyorum ki, Gazi Meclis’in 95 yıllık tarihi içerisinde, ara dönemlerde dahil, hiç bu kadar rezilce bir olay yaşanmamıştır.

Demokrasiye kast etmek demek olan bu teşebbüsün net olarak kimler tarafından organize edildiği, hazırlanan metnin kimler tarafından kaleme alınıp neyin amaçlandığı bağımsız yargı tarafından mutlaka açığa çıkarılmalıdır.

TBMM böylesi bir vesayet ağırlığı altında kalamayacaktır.

Türk milletinin egemenlik haklarını hazmedemeyen, Türkiye’nin demokratik kazanımlarına hücum eden, ihanet ve melanetin deliklerinde kurşun asker olarak beslenen bu insanımsı yaratıklara hak ettikleri ders kesinlikle verilmelidir.

Millet iradesine sahip çıkmak, şerefle işi bitmiş olanlar dışında, hepimizin şeref ve fazilet meselesidir.

Malumlarınız, mezkur Soruşturma Komisyonu’nun 9 AKP’li üyesi vicdanen hiçbir rahatsızlık duymadan, aldıkları emirleri harfiyen uygulamışlar ve parmaklarını soyguna olur vermek için utanmadan kaldırmışlardır.

Şimdi sırayı Genel Kurul ayağı almıştır.

Bugün rüşvet ve yolsuzluk zanlıları hakkında karar verilecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin nasıl oy kullanacağı bellidir.

Diğer muhalefet partilerinin de aşağı yukarı tutumu ortadadır.

Şayet, AKP’nin vicdanı kelepçeli olmayan vekilleri de devreye girerse, bu dört eski bakan soluğu Yüce Divan’da alacaktır.

Bundan kuşkum yoktur.

Bu itibarla, AKP’nin sayın milletvekilleri tarih ve millet önünde hayati bir sınav vereceklerdir.

Ya akaracı makaracı edepsizler aldıkları milyon dolarlarca rüşvetin hesabını vermekten şimdilik kurtulacaklar ve adalet bir kez daha katledilecek, ya da mahkemenin önüne çıkmaktan başka seçenekleri kalmayacaktır.

İranlı kaçakçının 700 bin liralık saatle aklını aldığı, piyanoyu bile rüşvet olarak almaktan gocunmayan; devletin tüm imkanlarını kişisel çıkarları için kullanan eski bakan ya layığını bulacak, ya da rüşvet ve yolsuzluğa tüm AKP grubu ortak olacaktır.

İranlı karanlık simanın önüne yatarak İçişlerini Bakanlığını rüşvet ve hırsızlık şantiyesine çeviren, şanslı mahdumunun yatak odalarından haram para nehri akan eski bakan ya adaletin huzurunda hesap verecek, ya da AKP’liler topluca 17-25 Aralık depreminin altında ezilecektir.

Artık orta yol kalmamıştır.

Bugün TBMM; hırsızlıkla hukuk arasında seçim yapacaktır.

Bugün TBMM; soygun şebekesiyle soyulan millet arasında tercih yapacaktır.

Eğer ki, eski bakanlar kendilerine güveniyor, yaptıklarından emin iseler, korkacakları ve çekinecekleri bir şey yoktur.

Eğer ki, İranlı’nın rüşvet ağına düşmeleri yalan, 17-25 darbe ise, yine telaşlanacakları bir şey olmayacaktır.

Nasıl olsa her şey ellerindedir.

Yüce Divan aklanma, temizlenme, iddialardan ve suçlamalardan arınma mercidir.

Davutoğlu, 50 liranın derdine düştüğü gibi, milyar dolarlarca rüşvet ve yolsuzluk iddialarını ciddiye almalı, himayesi ve hezeyanı altında kaldığı Erdoğan’a karşı dik durmalı, direnç göstermelidir.

Davutoğlu eski bakanlarla ilgili bu kadar vahim ve örtülemez suçlama varken, işin kolayına kaçıp 17-25 Aralığı darbeye bağlamamalı, Yüce Divan’a güvenmediğini belirten Erdoğan borazanlarına itibar etmemelidir.

Sayın Başbakan bırakalım hukuk konuşsun, bırakalım yargı çalışsın, bekleyelim tarafsız ve bağımsız hâkimler son sözü söylesin.

Nasıl olsa, her şeyi kılıfına uydurdunuz.

Nasıl olsa, Meclis Soruşturma Komisyonu rüşvet ve yolsuzluğu aklama raporunu tanzim etmiş, iddialarla ilgili şüphe bile duymamıştır.

Delileri karartmak, parmak izlerini silmek için canla başla gayret ettiniz.

İranlı’nın ambargosu altından çıkmalısınız.

Her şeyi vuzuha kavuşturmalısınız.

AKP’li milletvekili arkadaşlarım, siyasi mücadelenizin bir kaçakçının eliyle haram biberonuyla beslenen eski bakanlar tarafından hiç edilmesine gönlünüz razı mıdır?

Allah’tan korkan, kuldan utanan TBMM’nin muhterem üyeleri, bakanlık sorumluluğuna ihanet eden soygunculara ne kadar katlanacaksınız?

Bugün dürüstlük kazanamazsa, Gazi Meclis kaybedecektir.

Adaletin yüzü ağarmazsa, herkesin, hepimizin vicdanı sızlayacaktır.

Buna izin veremeyiz, buna tepkisiz kalamayız, kalmamalıyız.

Milli mücadelemizin ana karargâhı bu aziz Meclis, hırsıza, uğursuza, rüşvetçiye, din, diyanet ve millet hasımlarına kol kanat gererse bunun vebalini telafi etmek, emin olunuz ki, çok zor olacaktır.

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim