• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • Siirt 11 °C

Başkan Vekili Taşkın Barış Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın Barış Mahallesi Sakinleri İle Bir Araya Geldi
Siirt’te yaşayan vatandaşların sorunlarını mahallinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak, çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Siirt Belediyesi'nin düzenlediği Halkla Buluşma toplantıları vatandaşların katılımı ile her hafta farklı bir mahalle de y

Siirt’te yaşayan vatandaşların sorunlarını mahallinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak, çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla Siirt Belediyesi'nin düzenlediği Halkla Buluşma toplantıları vatandaşların katılımı ile her hafta farklı bir mahalle de yapılmaya devam ediyor.

Siirt'te ait genel sorunları görüşüp, değerlendirmek ve çözüm üretmek üzere Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın başkanlığında düzenlenen halk ile buluşma toplantıları bu hafta Barış (Çakmak) Mahallesinde devam etti.

Halk ile Buluşma toplantısına Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,  birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Siirt Belediyesi tarafından Barış Mahallesi Limak Taziye evinde düzenlenen Halk ile buluşma toplantısına mahalle sakinleri yoğun ilgi göstererek sıkıntı ve isteklerini Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a ilettiler. Toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler dinlendi. Çözüm yolları vatandaşlara anlatıldı. Sorunlarla ilgili kurumlar ile koordinasyon sağlanarak gerekli talimatlar verildi.

Barış Mahallesi sakinleri, Tapu, temizlik, park, yol, gibi sorun ve görüşlerini paylaşarak ilgili müdürlerle sorunların çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın halk toplantılarının her hafta yapıldığını ifade ederek; Bizi Devletimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek için görevlendirdi. Bizler sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Siirt’in binlerce yıllık tarihiyle, 3 Dilli ve onlarca kültürün bir arada yaşadığı, 100’lerce yıldır kardeşliğin bayraktarlığını yapmış bir şehir burası. Onun için buralara hizmet etmek bir şanstır, buralarda görev yapmak şereftir ben o şerefi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Siirt’te bir birliktelik sağlamaya çalışıyoruz, şehir tek yürek atarsa hep birlikte hareket edilirse hizmette geliyor, huzurda geliyor, güzelliklerde geliyor.  Neticede tüm arkadaşlarımız Siirt’te hizmetlerin en iyi noktada olması için çalışıyor. Bu hem devlete hem de vatandaşa olan borcumuz ve aynı zamanda da görevimiz. Hedefimiz her anlamda daha iyi bir Siirt. Burada konuşulan konuların, dile getirilen sorunların, çözüme kavuşturulması için elimizden gelen gayretin gösterileceğini” belirtti.

Halk Günü görüşmesinden çıkan vatandaşlar ise uygulamanın çok memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, sorunlarıyla anında ilgilenilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtip Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 2144 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim