• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • Siirt 8 °C

Başkan Vekili Taşkın Mezarlıklarda İncelemelerde Bulundu

Başkan Vekili Taşkın Mezarlıklarda İncelemelerde Bulundu
Siirt Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hız kesmiyor.

 İl genelindeki mezarlıkların fiziki durumlarının iyileştirilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler, Şeyh Musa, Şeyh Devha ve Zevye mezarlıklarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Şeyh Musa mezarlığına yeni tahsis edilen alanda 4 bin metrekare, Şeyh Devha mezarlığında 100 metre ve Zevye mezarlığında 150 metre istinat duvarı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapım çalışmaları devam eden Şeyh Musa ve diğer mezarlıklarda incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyemiz Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizdeki mezarlıkların doluluk oranı nedeniyle yeni mezarlıklar ve duvar genişletme çalışmalarının Zevye, Şeyh Musa ve diğer mezarlıklarda devam ettiği belirtildi. Şeyh Musa Mezarlığında yeni tahsis edilen yaklaşık 4 bin metre kare alanda istinat duvarı ve genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtilen açıklamada, ayrıca Zevye mezarlığında 150 metre, şeyh devha mezarlığında ise 100 metre istinat duvarı çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği mezarlıklarda hemşerilerimiz yapacakları mezarlık ziyaretlerini daha sağlıklı ve dini vecibelerini daha uygun bir ortamda yerine getirebilecekleri ifade edildi.

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim