• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • Siirt 25 °C

Başkan Vekili Taşkın, Üniversite Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Başkan Vekili Taşkın, Üniversite Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Üniversitesi öğrencileri ile Yerel Yönetimler konulu programa katıldı. Siirt Üniversitesinde düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Değişim ve Gelişim Topluluğu tarafından organize edilen Yerel Yönetimler programına davet edilen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın bilgi ve tecrübelerini Üniversite öğrencileri ile paylaştı.

Programın açılış konuşmasını yapan Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı H.İbrahim Düzgün, yerel yönetimler konusunda aydınlatıcı bilgilere ulaşılacağı ve öğrencilerin akıllarında yer alan birçok sorunun cevap bulacağı düşüncesiyle, tertipledikleri etkinliğe davete icap eden Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a Üniversite öğrencileri adına teşekkür etti.

Üniversite öğrencileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın “Göreve başladığım ilk günden itibaren toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyorum. Özellikle üniversite sıralarında hayata hazırlanan siz genç kardeşlerimle bugün burada olmaktan dolayı ayrı bir heyecan taşıyorum. Aktaracağım tecrübelerin yanı sıra sizlerden alacağım farklı bir düşünce, bakış açısı da hayata geçireceğimiz hizmetlerde yol gösterici olacaktır” dedi.

Siirt Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren ilin çehresini değiştiren hizmetlere imza attıklarını aktaran Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt’te tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimlerine dokunan hizmetler sunduklarını belirten Başkan Vekilimiz Taşkın, “Önceliğimiz toplumun temel taşını oluşturan çocuklarımız, gençlerimiz, engellilerimiz ve kadınlarımız. Bu kesimlerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta yer alabilmesi için projeler üretmeye çalışıyoruz. Projeler ile Siirt’in geleceğini şekillendirmeye devam edeceklerini de dile getiren Başkan Vekili Taşkın, Öğrencilere, devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarına, Siirt’in önemli bir sıkıntısını çözecek olan otopark projesine, yeni itfaiye hizmet binası, Mezbahane projesi, Kızlar Tepesi projesi gibi birçok konuda bilgi vererek,2018 yılı itibariyle Siirt’in çok daha güzel bir şehir olacağını belirtti.

Daha sonra soru cevap şekilde devam eden programda Üniversite öğrencileri Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a kaldıkları Yurtlarda yaşadıkları yaşam koşulları problemleri ile ulaşım konusundaki sıkıntılarını sıraladılar. Başkanvekili Taşkın, öğrencilerin yaşadıkları bu sorunlara çözüm bulabilmek için ilgili yetkililerle görüşeceğini aktardı.

Siirt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Halil İbrahim düzgün tarafından Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a plaket verildi.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim