• BIST 9546.08
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • Siirt 27 °C

BBG Caner Toygar Cinci hoca oldu

BBG Caner Toygar Cinci hoca oldu
BBG Caner Toygar Cinci hoca olduBir zamanların fenomen yarışması Biri Bizi Gözetliyor'da Tülin ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Caner Toygar, Amasya’da çekimlerine başlanan ‘Lanetli Anahtar’ adlı filmde ‘cinci’ olarak karşımıza çıkacak.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,

Tülin Koca ile yaşadığı aşkla ilgili konuşan Caner Toygar, “Şimdiki aklım olsaydı Tülin’e hayatta aşık olmazdım. Çünkü hem görüntü olarak hoşlanmadığım bir tarz, hem davranışları, hareketleri. Düzgün bir kız olabilir ama. Şimdiki aklım olsa hiç yanından bile geçmezdim” dedi.

 

O günlerde aşklarının efsane aşklara benzetildiğini anımsatan Toygar, “Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun, Caner ile Tülin diyorlardı. Ahir zamanın aşkı diyorlardı. Büyük aşkı. Olmadı tabi. Dağ delemedik ama kafamızda bardak kırdık bizde. 3-4 senedir görüşmüyoruz hiç. O kendi yoluna, ben kendi yoluma. Yarışma bize uğursuz geldi. 20’li yaşlarda erken evlenir, çoluk, çocuğa karışırım diyordum. Yaş 34 oldu. Hala bekarız. Şirin’in suyunu içtik. Belki uğur getirir bize aşkta” diye konuştu.

Gençlere sosyal paylaşım sayfalarında aşk aramayı tavsiye etmeyen 34 yaşındaki Toygar, “Ben biraz geri kafalıyım. Bir kere facebook, twitter, instagram bunlar olmayacak kesinlikle. Yani bir ilişkiye başlıyorsam bunları kapattırıyorum. Diyorlar ki işte ‘geri kafalısın.’ Benim beraber olduğum insanın orada işi yok. Kimseyle ne resim paylaşabilir. Ne oraya girebilir. Yalanı sevmiyorum. Kıyafete karışırım. Açık giyinmeyecek. Dar pantolon giyinmeyecek. Çok makyajlı gezmeyecek. Tam bir geri kafalıyım yani. Bu devirde öyle birini bulmak zor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 5207 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim