• BIST 9540.55
  • Altın 2489.996
  • Dolar 32.5034
  • Euro 34.8098
  • Siirt 25 °C

Bomba İhbarı Dediler Ortaya Çıkan Şok Görüntüler

Bomba İhbarı Dediler Ortaya Çıkan Şok Görüntüler
Kayseri’de yaşanan şok gelişmegündeme bomba gibi düştü! Bir okulun önüne bırakılansahipsiz paketten bebek çıktı!Bomba olabileceği şüpheleri üzerine olayyerine sevkedilen polisekipleri yaptıkalrı titiz çalışmasonucu kutudan bebekçıktı yaşanan şokgelişme!

Kayseri’de yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi düştü! Bir okulun önüne bırakılan sahipsiz paketten bebek çıktı!Bomba olabileceği şüpheleri üzerine olay yerine sevkedilen polis ekipleri yaptıkalrı titiz çalışma sonucu kutudan bebek çıktı yaşanan şok gelişme tüyleri diken diken etti!

Merkez Kocasinan İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'ndeki Fevziçakmak Sokak'ta bulunan bir okulun hemen yanındaki kaldırımda şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine resmi ve sivil polisler sevk edildi. Ekipler sokağı trafiğe kapattı. Okul güvenlik görevlileri de  içeriden çıkacak öğretmen ve memurları uyardı. Sevk edilen bomba uzmanı özel giysisini giyip, şüpheli paketin yanına giderek detaylı inceleme yaptı. Çocuğunu okuldan almaya gelen bir kadının küçük çocuğunu kucağına aldıktan sonra arabayı unuttuğu sanılıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5234 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim