• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • Siirt 27 °C

Bu Tarz Benim'de benimde seyirci keklendi mi?

Bu Tarz Benim'de benimde seyirci keklendi mi?
Bu Tarz Benim'de benimde seyirci keklendi mi? Dün akşam saatlerinde BU Tarz BEnim de çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. BU Tarz Benim de final gecesinde çok heyecanlı önemli dakikalar yaşanıldığı ortaya çıktı. BANT yayında verilen yarışmanın

Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi. Bant yayında seyirciden SMS istendi.Show Tv ekranalarında yayınlanan tarz ve moda yarıması olan Bu Tarz Benim'de ilk sezon aşmpiyonları belli oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Bu Tarz Benim yarışması final bölümüyle ekranlara sona erdi.

Bu Tarz Benim'de benimde seyirci keklendi mi?

Her şeyiyle olay olan Bu Tarz Benim yarışması, dün geceki finaliyle de büyük tartışma yarattı. Bir hafta boyunca canlı yayınlanacağı duyurulan yarışma 4 saat banttan yayınlandı. Ardından 15 dakika, boş stüdyoda, jürisiz canlı yayın yapılıp alelacele birinci ilan edildi. Peki perde arkasında ne yaşandı?

Yarışmanın takipçileri özellikle sosyal medyada canlı yayın yapılmamasını tüm gece protesto ettiler. Bant yayında SMS oyları istenmesi de ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 10763 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim