• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Bu Tarz Benim'e RTÜK Acımıyor RTÜK'ten Sosyal Medyayı Çalkalayan Ceza

Bu Tarz Benim'e RTÜK Acımıyor RTÜK'ten Sosyal Medyayı  Çalkalayan  Ceza
Türkiye de bir fenomen yarışma programı haline gelmekte olan BU Tarz Benim ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.Rtük ceza kesmeye devam ediyor.Vatandaş Bildirimi Raporları'nda hep ilk sırada şikâyet konusu olan "Bu Tarz Benim"i 5 bi

Siirt Ajans Bu Tarz Benim'e RTÜK Acımıyor .. Cezalar peş peşe ..!! Gündüz kuşağının fenomeni Bu Tarz Benim'izleyici şikayetleri yüzünden ikinci bir ceza yağmuruna tabi oldu. Show TV'de ekrana gelen "Bu Tarz Benim" yarışmasına izleyicilerden sürekli şikayet gelince RTÜK yeni bir ceza daha kesti.Bu Tarz Benim'e gelen binlerce şikayetin ardından RTÜK sessiz kalmayarak moda yarışma programına para cezası kesti


 Milliyet gazetesinin haberine göre; Vatandaş Bildirimi Raporları’nda hep ilk sırada şikâyet konusu olan “Bu Tarz Benim”i 5 bin kişi şikâyet etti.
 
Daha önce aşağılama ve şiddet içeriği bulunduğunu tespit ederek 200 bin TL ceza kesen RTÜK, şikâyetlerin devam etmesi üzerine yine para cezası kesti.
 

Bu Tarz Benim'e RTÜK Acımıyor .. Cezalar peş peşe ..!!


Üst Kurul, programın “İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğini saygılı olma ilkesi” ile “yayınların çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar veremeyeceği” ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle kanala ceza kesti. Ceza Show TV’nin Kasım ayı Reklam gelirlerinin yüzde 1’i oranında kesilecek.

Bu haber toplam 5335 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim