• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • Siirt 5 °C

Bu Tarz Benim'e yepyeni sıfır bomba kadro

Bu Tarz Benim'e yepyeni sıfır bomba kadro
Bu Tarz Benim'e yepyeni sıfır bomba kadroBu Tarz Benim yeni jürisi ile gümbür gümbür geliyor!!Bu Tarz Benim yeni bölümü ile Show TV'de fırtınalar estirmeye devam edecek ama bir farkla..Porgramın jüri üyleri tamamen değişti.

Bu Tarz Benim'e yepyeni sıfır bomba kadroBu Tarz Benim yepyeni bomba jürisi ile geliyor!Show TV'de ekranlara gelecek Bu Tarz Benim'de Nurella İvana Sert  Kemal Doğulu ile Koreograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez olamayacak.

Bu Tarz Benim programının 19 Ocak'ta başlayacak yeni bölümlerini Ebru Akel sunacak, jüri koltuğunda ise Cemil İpekçi, Umut Eker ve Sibel Arna oturacak. Eski ekibi başka kanala transfer olan Bu Tarz Benim programının yeni jüri üyeleri ve sunucusu belli oldu. Show TV'de düşük maliyetine rağmen sezon başından beri dev bütçeli dizilere reytinglerde meydan okuyan programın ekibi, transfer olunca kanal ile yapım şirketi mahkemelik olmuştu. İsim hakkı kendilerinde kalan Show TV, programı Büyük Risk yarışmasını hazırlayan Joker Yapım'la yapma kararı aldı.

JÜRİ KOLTUĞUNDA CEMİL İPEKÇİ

19 Ocak'ta ekrana gelmeye başlayacak olan yarışmanın sunumunu ise Öykü Serter’den devralan Ebru Akel üstlenecek. Jüri koltuğunda ise renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, manken Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna oturacak.

 

Yarışmacılar, her hafta jüri tarafından belirlenen 2 farklı konsepte uygun olacak kıyafetlerini mağazalardan, kendi veya arkadaşlarının dolaplarından ya da modacılardan kendileri bulacak ve o konseptlere uygun olan saç ve makyajlarını kendileri yapacak.

Bu Tarz Benim’de nereye, nasıl giyinilir en iyi ben bilirim iddiasında bulunan 13 bayan yarışmacı Türkiye’nin en tarz kadın ünvanını elde etmek için kıyasıya yarışıyorlar. Bakalım, her gün yeni bir konseptle sahneye çıkan ‘Bu Tarz Benim’, yarışmacıları yine herkesi ekran başına kilitleyebilecek mi?

Bu haber toplam 10368 defa okunmuştur
Yorumlar
sare
07 Ocak 2015 Çarşamba 21:04
21:04
Bence eskiler daha iyiydi yaaaa
78.169.113.127
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim