• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Burcu Esmersoy'dan Şok Kareler!

Burcu Esmersoy'dan Şok Kareler!
Dünya çapında kaslıvücuduyla dikkat çekenünlü Kanadalı top model Nick Bateman, bir giyimmarkasının tanıtımı için soluğu İstanbul’da aldı.İstanbul’a ayak basarbasmaz yoğun bir ilgiyle karşıkarşıya kalan ünlü modele en büyükyakınlığı seksi sunucu Burc

SİİRTAJANS.COM- Dünya çapında kaslı vücuduyla dikkat çeken ünlü Kanadalı top model Nick Bateman, bir giyim markasının tanıtımı için soluğu İstanbul’da aldı.İstanbul’a ayak basar basmaz yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kalan ünlü modele en büyük yakınlığı seksi sunucu Burcu Esmersoy gösterdi.

Yaklaşık 1.5 milyon takipçisine çıplak fotoyla Türkiye’ye geleceğinin müjdesini veren Kanadalı top model Nick Bateman şok çıkışıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.Kaslı vücuduyla dikkat çeken ünlü top model için ünlü ünsüz herkes seferber oldu.

Seksi sunucu Burcu Esmersoy Nick Bateman için stüdyoyu bastı ve başındaki duvakla oldukça dikkat çekti.Ebru Şallı ise Aşure gönderdi. Habertürk'te yer alan habere göre, Bateman'ın geldiğini duyan ünlü hayranları stüdyoya hücum etti. Burcu Esmersoy, duvak takıp stüdyoyu basarken bir diğer hayranı Ebru Şallı ise kendi yaptığı bir kap aşureyi Nick'in yemesi için stüdyoya gönderdi.

 

Yakışıklı modelle fotoğrafını paylaşan Esmersoy, "Nick Bateman insan mı? Bu hizmeti ayağımıza kadar getirenlere saygı ve sevgilerimle" yazdı.

Bateman, Abercrombie markasının poşetlerinin üzerindeki model olarak da tanınıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim