• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • Siirt 11 °C

Çağla-Emre Altuğ'un boşanma kararı magazin gündemini sarstı!

Çağla-Emre Altuğ'un boşanma kararı magazin gündemini sarstı!
Çağla-Emre Altuğ'un boşanma kararı magazin gündemini sarstı!!Ünlü çift Çağla Şikel ve Emre Altuğ aldıkları boşanma kararı ile şok ettiler.Ünlü çiftin boşanacakları haberi avukatları tarafından açıklandı.

Çağla-Emre ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düştü!SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,

Avukatları aracılığı ile yapılan açıklamada ayrılık kararı alan ünlü çift çocuklarının zarar görmemesi için konu ile ilgili yayın yasağı aldığını bildirdi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık süren evliliğimizin yol ayrımına girdik. Biz, büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimizin yanında olarak görüşmeye devam edeceğiz. Beraber geçirdiğimiz değerli yıllar için birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir. İki evladımızın psikolojik gelişimlerini olumsuz etkileyecek haberlerin yapılmamasını ve reyting uğruna çocuklarımıza zarar verecek cinsten haberlerden kaçınılmasını bilhassa siz değerli basın mensuplarından ehemmiyetle rica ediyoruz. Kaldı ki, Sayın Avukat Esennur Ezgi tarafından, bu süreçte çocuklarımızın zarar görmemesi adına davaya ilişkin olarak Yayın Yasağı alınmış bulunmaktadır. Basın açıklamamız dışında mesnetsiz ve çirkin iddiaların ortaya atılması halinde, buna ilişkin yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.

Konuyla alakalı yaptığımız açıklamaların yeterli olduğunu düşünüyor, yanıltıcı bilgilere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Her ikimiz ve çocuklarımız için hassas olan bu süreçte, siz değerli basın mensuplarının göstereceği duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.
 Çağla Şıkel Altuğ Emre Altuğ

 

Bu haber toplam 5358 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim