• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Siirt 17 °C

Çağla Şikel'in göğüs frikiği mahkemeye taşındı!

Çağla Şikel'in göğüs frikiği mahkemeye taşındı!
Çağla Şikel'in göğüs frikiği mahkemeye taşındı!Çağla Şikel'in canlı yayında yaşadığı talihsiz kaza üzerinden günler geçmesine rağmen tazeliğini korurken göğüs frikiği mahkemelik oldu.

Ünlü yapımcı Erol Köse Çağla'nın göğüs frikiği için 'reyting için yaptı” demişti.Çağla Şikel bunun üzerine Erol Köse'yi mahkemeye verdi.

ÇAĞLA Şıkel, televizyon programında göğsünün açılmasının ardından “Kurgu bu. Bilerek yaptı, kaza olduğuna inanmıyorum” diyen Erol Köse’ye tazminat davası açtı. Şıkel’in avukatlarının İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtığı dava dilekçesinde, “Müvekkilim meydana gelen bir kaza neticesinde engelleyemediği bu duruma maruz kalmıştır. Bu açıklamalar, müvekkilime karşı kasıtlı ve kötü niyetli bir tavır ortaya koymaktadır. Müvekkilimin reyting almak amacıyla bedeninin kullandığını iddia etmektedir. 20 bin lira manevi tazminat istiyoruz” denildi. Davaya cevap veren Erol Köse’nin avukatı ise dilekçesinde, “Davacı canlı yayında kaza olabilme ihtimalini düşünmek zorundadır. Kıyafetlerini buna göre giyinmek ve frikik vermemek için dikkatli davranmak zorundadır. Askılı kıyafet giyip altına hiçbir şey giymemesi sonucu bir de üstüne zıplaması nedeniyle göz göre göre bu dava konusu görüntülere neden olmuştur. Kendi hareketleriyle göğsünün açılmasına neden olduğuna göre burada önlemini almaması nedeniyle zaten kastı mevcuttur. Müvekkilimin davacının kişilik haklarına saldırıyla ilgili bir kastı olmadığından davanın reddini talep ederiz” dedi.

Bu haber toplam 3232 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim