• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 11 °C

Canan Ergüder'den Şok Gelişme

Canan Ergüder'den Şok Gelişme
Rossel Crowe'un "Son Umut" filmindeki repliğinin kesildiğini açıkladı. O 30 saniyelik rol için bu kadar can atmıştım. Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan gibi Türk sinemasının ünlü isimlerinin de oynadığı Son Umut filmi çok sükse yaptı. İngilizcesinin çok iyi old

Rossel Crowe'un "Son Umut" filmindeki repliğinin kesildiğini açıkladı. O 30 saniyelik rol için bu kadar can atmıştım.  Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan gibi Türk sinemasının ünlü isimlerinin de oynadığı Son Umut filmi çok sükse yaptı. İngilizcesinin çok iyi olduğunu ve Russell Crowe'un son umut filminde rol aldığını söyleyen Canan Ergüder daha sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını anlattı.


KANAL D’nin “Güllerin Savaşı” dizisinde Gülfem karakterini canlandıran Canan Ergüder, TRT Türk’te yayınlanan “Vapurda Çay Simit Sohbet” adlı programa konuk oldu. Büyük bölümü Türkiye’de çekilen “Son Umut”ta rol alan oyuncu, filmdeki sahnelerinin kesildiğini söyledi. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın da oynadığı filmde ufak bir rol üstlenen Ergüder, şöyle konuştu: “İngilizcem iyidir, kendimi dışarıya da sunmak istiyorum. Fatih Akın, Ferzan Özpetek ve Nuri Bilge Ceylan’la çalışmayı çok istiyorum ve evrene sunuyorum bütün isteklerimi. Russell Crowe, Türkiye’ye geldiğinde de menajerime ‘Neden Russell Crowe’un filminde oynamıyorum’ diye sormuştum. 10 gün sonra teklif geldi. Çok mutlu oldum. Sonradan öğrendim ki diyaloğum kaldırılmış. Ben o 30 saniyelik rol için bu kadar can atmışım ama ondan sonra montaj odasında çat diye kesiliyor. Bizim meslek bu kadar acımasız işte. Ama Russell Crowe ile oynadım diyebilirim. En azından o konuda mutluyum.”

Bu haber toplam 1858 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim