• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • Siirt 12 °C

Cinsiyet değişen Rüzgar Erkoçlar artık Bu Tarz Benim'de .. kamera arkasında ..!!

Cinsiyet değişen Rüzgar Erkoçlar artık Bu Tarz Benim'de .. kamera arkasında ..!!
Cinsiyet değişen Rüzgar Erkoçlar artık Bu Tarz Benim'de .. kamera arkasında ..!! 2013'te cinsiyet değiştirip erkek olan ve Cinsiyet değiştirdiği için oyunculuk kariyeri bittiği için uzun bir zamandır iş bulamayan Rüzgar Erkoçlar ,Bu Tarz Benim'in kamera a

Siirt Ajans Cinsiyet değişen Rüzgar Erkoçlar artık Bu Tarz Benim'de .. kamera arkasında ..!! 2013'te cinsiyet değiştirip erkek olan ve Cinsiyet değiştirdiği için oyunculuk kariyeri bittiği için uzun bir zamandır iş bulamayan Rüzgar Erkoçlar ,Bu Tarz Benim'in kamera arkasında görev alacak. tekrar televizyona dönüyor.

YENİ İŞİNE KAVUŞTU

Son olarak çalıştığı pastaneden ayrılan Rüzgar Erkoçlar uzun zamandır işsizdi.Rüzgar Erkoçlar yeni işine kavuştu.


Cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar cinsiyet değiştirdikten sonra bir çok işte çalıştı.eçtiğimiz aylarda çalıştığı pastaneden de ayrılmak zorunda kalan Erkoçlar, Bu Tarz Benim'in kamera arkasında görev alacak.

Cinsiyet değişen Rüzgar Erkoçlar yeni işini buldu ..!! artık Bu Tarz Benim'de ..!!

Fenomen yarışmada Rüzgar Erkoçlar'da olacak ama kamera arkasında görev yapacak.Cinsiyet değiştirdiği için bir yandan yoğun eleştirilere maruz kalan, diğer yandan oyunculuk kariyeri bittiği için uzun süredir iş bulamayan Rüzgar Erkoçlar , tekrar televizyona dönüyor.

Ancak bu sefer kamera önünde değil, arka planda çalışacak. Üstelik de yıla damgasını vuran Bu Tarz benim yarışmasının ekibiyle.

Bu haber toplam 11575 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim