• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • Siirt 17 °C

Dainel Guiza'dan Şok Emenike Açıklaması Spor Gündemini Çalkaladı

Dainel Guiza'dan Şok Emenike Açıklaması Spor Gündemini Çalkaladı
Bir zamanlar fenerbahçe takımının çok önemli yılmdız forvetlerinden birisi olan ardından ayrılan Dainel Guiza'dan çok önemlgi Emenike açıklaması geldi. Fenerbahçe de oynadığı dönemlerde, tribünler tarafından yuplanan dANİEL gUİZA, Emenikenin8 yaşadıkların

Bir zamanlar fenerbahçe takımının çok önemli yılmdız forvetlerinden birisi olan ardından ayrılan Dainel Guiza'dan çok önemlgi Emenike açıklaması geldi. Fenerbahçe de oynadığı dönemlerde, tribünler tarafından yuplanan dANİEL gUİZA, Emenikenin8 yaşadıklarını değerlendirdi.


Fenerbah tribünleri tarafından yuhalanan Daniel Güiza, Emenike'nin yaşadıklarını değerlendirdi
 
Fenerbahçe'de taraftarın yuhaladığı ilk isim Emenike değil… Daha önce aynı kaderi Daniel Güiza da yaşadı. 2007-2008 sezonunda Mallorca'da 27 gol atıp İspanya Ligi'nde kral olan Güiza, sezon sonunda 14 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye imza atmıştı… "La Liga'nın gol kralı" sarı-lacivertli forma ile bekleneni bir türlü verememişti. Bir Trabzonspor maçında gol atamayan ve oldukça kötü bir oyun sergileyen İspanyol golcü, 82. dakikada yerini Semih'e bırakırken Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yuhalanmıştı.

Bu haber toplam 2098 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim