• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 14 °C

Dehşet gelişme !! Kayınpeder 35 yaşındaki Gelinine TECAVÜZ Etti ve ...

Dehşet gelişme !! Kayınpeder 35 yaşındaki Gelinine TECAVÜZ Etti ve ...
Dehşet gelişme !! Kayınpeder 35 yaşındaki Gelinine TECAVÜZ Etti ve ... Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde mide bulandıran dehşet bir haber geldi. kayınpederi olan A.Y.'nin tecavüzüne uğradığı iddia edilen S.Y.'yi gelininden 2 ay boyunca haber alamayan annes


Dehşet gelişme !! Kayınpeder 35 yaşındaki Gelinine TECAVÜZ Etti ve ... Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde mide bulandıran dehşet bir haber geldi. kayınpederi olan A.Y.'nin tecavüzüne uğradığı iddia edilen S.Y.'yi gelininden 2 ay boyunca haber alamayan annesi kurtardı. Kızına ne olduğunu sorunca kayınpederinin tecavüzüne uğradığını söylediğini ifade eden E.A., "Kızım, ’Eşim de bana sahip çıkmadı, bana inanmadı. Beni bir odaya kapatıp, perdeyi çektiler, iki aydır kapalıyım’ dedi.

 


Avukatları Nevin Korkmaz’ın takipsizliğe itiraz etmesi ile 28 Mart 2014 tarihinde A.Y. hakkında ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan Antalya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldığını ifade eden E.A., "fakat kızıma tecavüz eden kayınpederi tutuksuz yargılanıyor. Bu bizim üzüntümüzü katladı. Kızımın da psikolojisi bozuldu. Nitekim ruh sağlığının bozulduğuna dair rapor da verildi. Şimdi kızımı psikiyatri tedavisi görüyor. Türkiye’de adalet varsa, kızımın hayatını karartan bu kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. Ayrıca açtığımız boşanma davası da sürüyor" dedi.

Kayınpeder 35 yaşındaki Gelinine TECAVÜZ Etti 


S.Y.’nin kayınvalidesi R.Y. ise gelinlerinin iftirasına uğradıklarını ileri sürdü. 5 çocuk annesi olduğunu anlatan R.Y., "Gelinimle altlı- üslü oturuyoruz. Gelinim ayrı bir evde oturmak, bizden uzak durmak istiyordu. Bütün mesele bu. Biz evde yokken annesi gelip gelinimi alıp götürmüş. Sonra da tecavüz iftirasını ortaya attılar. Koltuğun kırıldığı falan yok. Hepsi yalan. Gelinim buradayken akıl sağlığı da yerindeydi. Ne olduysa annesi götürdükten sonra olmuş olmalı" diye konuştu.

Bu haber toplam 7434 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim