• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 26 °C

Demir Demirkan'dan manidar şarkı:'Söz adam olacam'

Demir Demirkan'dan manidar şarkı:'Söz adam olacam'
SİİRTAJANS.COMDemir Demirkan'dan manidar şarkı:'Söz adam olacam'!Demir Demirkan'dan 18 yıllık biten aşkına şarkılı gönderme!Demir Demirkan'ın yeni şarkısının sonlandırdığı 18 yıllık aşkına hitaben yazdığı iddia edildi.Şarkı gönderme mi içeriyor

Demirkan'dan Erener'e şarkılı gönder me mi?!Demirkan'dan Erener'e şarkılı mesaj!18 sene süren birlikteliklerine son veren Demir Demirkan Sertap Erener cephesinde yeni flaş gelişmleer yaşanıyor.

Demir Demirkan'dan Sertap Erener'e:'Söz adam olacam'Demir Demirkan'dan manidar şarkı:'Söz adam olacam'

Gün geçmiyorki biten büyük aşkın ardından bir gelişme olmasın.Sertab Erener ile olan 18 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz ekim ayında noktalayan Demir Demirkan, yeni yıl için ‘Söz Adam Olucam’ adında bir şarkı yazdı. Şarkıyı internet ortamında hiçbir düzeltme yapmadan tek seferde paylaşan Demirkan’a, 2.5 dakikalık klipte 3 dostu eşlik etti.

18 yıllık aşka şarkılı mesaj!

Şarkıda geçen “Söz adam olucam yeni yılda” kısmını vurgulu bir biçimde söylediği görünen Demirkan, yeni yılın ilk sabahından itibaren başka bir adam olacağının sinyallerini verdi.

2014’e bomba gibi düşen Erener-Demirkan ayrılığı sonrası Erener, Demirkan hakkında kendisini küçük düşüren ve kişilik haklarını zedeleyen sözler sarf edip şiddet tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından tedbir kararı aldırtmıştı. Demirkan hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Bu haber toplam 7490 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim