• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • Siirt 21 °C

Duayen yönetmen Woody Allen'den bir ilk

Duayen yönetmen Woody Allen'den bir ilk
Usta yönetmen Woody Allen'den dizi geliyor!!Dünya Sinemasının en önemli yönetmenleri arasında gösterilen usta isim Woody Allen, ilk kez bir TV dizisi yazıp yönetecek.

Çektiği filmlerle hep ses getiren ve başarılı işlere imza atan dünyanın en büyük yönetmenlerinden birisi olan Woody Allen Amazon'un isteği üzerine anlaşma imzalayarak dizi çekmeye karar verdi.

Üstad Woody Allen'den bir ilk!

Amazon Stüdyoları, Woody Allen ile yazıp yöneteceği ilk televizyon dizisi için anlaştıklarını duyurdu. İsmi henüz belli olmayan Woody Allen projesi yarım saatlik dizi bölümlerinden oluşacak.

 Tüm bölümleri yarım saati geçmeyen ve Allen tarafından yazılıp yönetilecek dizi ABD, İngiltere ve Almanya'da internetten yayın yapan Prime Instant Video'dan izlenecek.

 Henüz senaryosu, adı, hatta cast'ı bile belli olmayan TV dizisi için Woody Allen ile anlaşma imzalayan Amazon yetkilileri yaptıkları açıklamada 'çok heyecanlı olduklarını' söylerken, Woody Allen "Bu işin içine nasıl girdim bilmiyorum. Nereden başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sanırım Amazon pişman olacak" dedi.

Bu haber toplam 4079 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim