• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

EMENİKE'DEN Olay Yaratan Bomba Röportaj

EMENİKE'DEN Olay Yaratan Bomba Röportaj
Fenerbahçe’nin genç yıldız futbolcusu Emenike yine gündeme bomba gibi düşecek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de istenilen başarıyı gösterememiş göreve yeni gelen teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro

Fenerbahçe’nin genç yıldız futbolcusu Emenike yine gündeme bomba gibi düşecek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de istenilen başarıyı gösterememiş göreve yeni gelen teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ain’e kiralanmıştı.Nijeryalı yıldız futbolcu Afrika basınına çok samimi ve çok sıcak açıklamalarda bulundu.
Nijeryalı golcü buradaki yaşamı ve geçen sezon Fenerbahçe’de yaşadıklarıyla alakalı africanfootball.com sitesine özel bir röportaj verdi.


Dubai takımlarından Al Ain ile yeni bir maceraya atılmak sana nasıl hissettiriyor?
Kariyerimdeki her transfer bence harikaydı. Al Ain eminim daha da harika olacaktır. Güney Afrika, Türkiye, Rusya ve sonra tekrar Türkiye’de inanılmaz deneyimler yaşadım. Bugüne kadar kariyerimde verdiğim hiçbir karardan pişman olmadım. Şu anda çok mutluyum. Çok çalışmaya ve tekrar eski golcü günlerime dönmeye hazırım.
Bu transferden önce Asya’da oynayacağını düşünür müydün?
Futbolcu olarak mutlu olabileceğiniz her yerde oynayabilirsiniz. Asya’daki takımlar da tıpkı Avrupa’dakiler gibi. Ama tabii ki bazı farklılıklar var, bu yüzden Avrupa takımlarını yakalamak için gelişmeye çalışıyorlar.
'ŞU ANDA GELECEĞE ODAKLANIYORUM'
Fenerbahçe’de gol yollarında sıkıntı yaşamana rağmen Al Ain senden gol ve iyi oyun bekliyor. Bunun için hazır mısın?
Ben şu anda geleceğe odaklanıyorum. Geçmişe sadece hatalarımdan ders almak için bakıyorum ama sadece geçen sezon yaşananlar beni kötü bir oyuncu yapmıyor. Geçen sezon yaşananlar karşısında afallamıştım, istediğim seviyede değildim. Yaşadığım birçok şey yüzünden neredeyse özgüvenimi kaybediyordum. Bu konular hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü hala Fenerbahçe’ye bağlıyım. Asla o dönem yaşadıklarımı kötü olarak nitelendirmiyorum. Hayatta böyle şeyler olur. Aslında bu beni güçlendirdi. Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde büyük bir sevgi gösterisi vardı. Goller atmıştım, şampiyon olmuştuk. Her şey mükemmeldi. Ama ikinci sezon işler iyi gitmedi, bu da gayet normal.
'GOL ATMAK BENİM BİR PARÇAM'
Geçen sezon Fenerbahçe’deyken en çok neyi özledin?
Gol sevinçlerimi özledim. Bazen sahadan sevinç yaşamamış bir şekilde çıkarken kötü hissediyordum ama takım kazandığında bunun üstesinden gelebiliyordum. Gol atmak benim bir parçam. Ama eğer gol atamadıysam galibiyette önemli bir rol oynamak isterim.
Al Ain’e transfer olmadan önce senin Premier League’e gideceğin ya da Rusya’ya döneceğinle ilgili çok sayıda haber vardı. Bunları takip edebildin mi?
Fenerbahçe’deki durumum birçok spekülasyonu da beraberinde getirdi. Bu da aslında benim kötü bir oyuncu olmadığımı gösteriyor. Birçok kulüp benimle ilgilendi ama Fenerbahçe benim ayrılmamı istemedi. İngiltere’den teklifler geldi ama herhalde bu teklifler Fenerbahçe’yi memnun etmedi. Benim en büyük sorunum sahada olabilmek, oynamak ve mutlu olmak. Premier League’de oynamak isterim ama illa orada oynayacağım gibi bir takıntım yok. (Ajansspor)

 

Bu haber toplam 2489 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim