• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • Siirt 19 °C

Emenike'nin Yokluğunu Arattırmadı!

Emenike'nin Yokluğunu Arattırmadı!
Sarı Lacivertli ekibin başarılı Nijeryalı genç yıldız futbolcusu Emmanuel Emenike bu aralar kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi.Yıldız futbolcu dün oynanan Mersin İdmanyurdu maçında yokluğu nerdeyse hiç aranmadı.

Sarı Lacivertli ekibin başarılı Nijeryalı genç yıldız futbolcusu Emmanuel Emenike bu aralar kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi.Yıldız futbolcu dün oynanan Mersin İdmanyurdu maçında yokluğu nerdeyse hiç aranmadı.Emenike’nin yerine oynayan Moussa Sow Emenike’yi neredeyse hiç aratmadı ve başarılı performansıyla göz kamaştırdı.

Dün akşam oynanan müsabakada Sow'un genelde oynadığı sol kanatta görev alan Alper, Caner Erkin'le birlikte uyumlu bir oyun ortaya koyarken, Emenike'nin mevkisi forvette görev alan Moussa Sow da gol atamamasına rağmen müthiş bir performans sergiledi. Senegalli forvet kendisi adına sezonun rakip kaleye en çok şut çeken maçını oynadı. Hal böyle olunca Sow'un mevkidaşı Emenike'nin yokluğu karşılaşma boyunca hiç aranmadı.

Sow'un yükselen grafiğinin yanısıra Emenike'nin formsuzluğu devre arasında Fenerbahçe kulübünü radikal kararlar almaya itebilir.

Bu haber toplam 1242 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim