• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 12 °C

Emre Altuğ ve Çağla Şikel boşanıyor şok gelişmeler

Emre Altuğ ve Çağla Şikel boşanıyor şok gelişmeler
Güzelliği ile dillere peseng olan Çağla Şikel ile ilgili çok önemli gelişme. ÇAğla şikel ile Emre Altuğ boşanacak mı?Magazin alemi çalkalanıyor işte o gelişmelerin ayrıntıları Son zamanların en çok konuşulan önemli isimlerinden olan Çağla Şikel ile ilgili

Boşanma ya da ayrılık haberlerinin, reytingi, okuru, çok olur. Üstümüze vazife değildir ama illa neden sorusuna cevap bulmak isteriz.7 yıllık eşi Çağla Şikel'le 2 Nisan'da anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan Emre Altuğ, atılan mesajlardan rahatsız olup twitter'ı kullanmayı bıraktı.

 Boşanma ya da ayrılık haberlerinin, reytingi, okuru, çok olur. Üstümüze vazife değildir ama illa neden sorusuna cevap bulmak isteriz. Üstelik bu merakımız daha çok ihanet var mı ihanet merakıyla gelişir, öyle cevaplar hoşumuza gider...

Çok sevmem bu tarz konulara girmeyi ve girilmesini ama bu kez şart oldu. Çocuk sahibi olan insanların ayrılıklarında medyanın yazılı olmayan bir kuralı olması gerek. O kural da, ayrılan çiftin çocukları büyüyüp, internet arama motorlarında isimlerini aradıklarında anne ya da babalarından utanmalarına yol açacak dedikoduların haber diye karşılarına çıkmaması.

Bu tür haberlerde çiftlerin açıkladıkları gerekçe neyse o gerekçeye itibar etmek gerekir. Ama şöyle ama böyle iddialar var gibi bir gerekçe olamaz.

Gerekçeyi inkar edilemeyecek kadar kesin bir şekilde ispatlar sonra vicdanın izin verirse haberini yaparsın. Ama dedikodu haber yapılmaz. Dün bir sürü ve birbiriyle alakası olmayan dedikodu duydum.

Bu kadar kolay olmamalı insanların neden ayrıldıklarına dair atıp tutmak ve en önemlisi fısıltı gazetesinde böyle konuşuluyor diye haberini yapmak... Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma dedikleri durumlar var ya, çocuklu çiftlerin ayrılık sürecinde bu ilkeyi hiç unutmamak gerek.

Seyircinin de aynı mantıkla bu tür haber yapanları seyretmemesi gerekir. Çok mümkün değil bu yazdıklarım ama tarihe not düşmüş olalım diye yazım...

Bu haber toplam 4396 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim