• BIST 8985.79
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Siirt 14 °C

Erkan Zengin transferinde flaş gelişmeler

Erkan Zengin transferinde flaş gelişmeler
SİİRTAJANS.COM-Transfer piyasasının en önemli yerli futbolcusu olan Erkan Zengin'in Fenerbahçe'ye transferi ile alakalı flaş gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un talip olduğu Erkan Zengin gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğunu ve orada oynamak istediğini açıklamasının ardından Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında görüşmelerin başladığı iddia edildi.

Hatta bu görüşmelerde takas olayıda gündeme gelmiş durumda.Sıkı pazarlığın sürdüğü görüşmelerin detayları ise şöyle:

Erkan Zengin transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Eskişehirspor, Fenerbahçe'nin 1.3 milyon euroluk teklifini kabul etmeyince takas konusu gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler 750 bin euro artı Serdar Kesimal'ı verelim teklifinde bulundu.


Takas olacaksa Webo
Serdar Kesimal teklifine olumsuz yanıt veren Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan 2 milyon euro da diretti. Ertuğrul Sağlam'ın Serdar Kesimal'a sıcak bakmadığını belirten Başkan Hoşcan, Aziz Yıldırım'a illa takas olacaksa o zaman "Pierre Webo'yu verin" dedi.


Webo teklifini anında reddeden Aziz Yıldırım, Başkan Hoşcan'a "1.3 milyon euro ya da Serdar Kesimal+750 bin euro verebiliriz" deyince transfer çıkmaza girdi.

Bu haber toplam 2217 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim