• BIST 9049.03
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Siirt 16 °C

Eruh’taki STK’lar ve Mahalle Muhtarları Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti

Eruh’taki STK’lar ve Mahalle Muhtarları Vali Tutulmaz’ı Ziyaret Etti
Eruh ilçemizde faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları ile Merkez Mahalle Muhtarları Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Vali Tutulmaz, STK temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivil Toplum Kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemine değindi.

Bölgemizde yaşanan terör olayları ile vatandaşların açlığa, sefalete, ölüme sürüklenmek istendiğine dikkat çeken Vali Tutulmaz, ‘Terör örgütü bu kötü ve hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Asırlardan beri bu topraklar üzerinde barış iklimi içinde birlikte yaşamış milletimizin birbirine olan sevgisi ve kardeşlik bağları bütün oyunları bozacaktır.’ dedi.

Karşılıklı bilgi alışverişi ve Eruh ilçe sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette, STK’lar adına söz alan Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin Sayın ise ‘İlçemizdeki sivil inisiyatifin temsilcileri ile beraber yaptığımız çalışmalar hakkında Sayın Valimizi bilgilendirmek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak istedik. Sayın Valimize bu konudaki duyarlılıklarından dolayı STK’lar adına teşekkür ediyoruz.’ diye konuştu.

Ziyarette; Eruh Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği, Eruh Ziraat Odası Başkanlığı, Eruh Sağlık ve Spor Derneği, Eruh Gençlik Derneği, Türkiye Kızılay Derneği Eruh Şubesi, Bilinçli Gençlik Derneği ve Merkez Mahalle Muhtarları katıldı.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

 

 

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim