• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 12 °C

Esra Erol'da İranlı Seba sonunda muradına erdi!

Esra Erol'da İranlı Seba sonunda muradına erdi!
Esra Erol'da İranlı Seba sonunda muradına erdi!!!Esra Erol'un desti izdivaç programında yine ilginç anlar yaşandı.Hergün bir gelişmenin yaşandığı programda bu kez romantik evlilik teklifi vardı.

 Esra Erol'un programında 3 senedir taliplerini arayan Hakan bey sonunda birini beğenerek evlenme teklifi etti. Hakan beyin sonunda birini beğenip evlenmek istemesi ekran başındaki herkesi oldukça şaşırttı.

Esra Erol'daki evlilik teklifi güne damgasını vurdu!Esra Erol'da İranlı Seba sonunda muradına erdi!

Hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’la programının gündemi dün yine dopdoluydu. 7’den 70’e herkesin beğeniyle takip ettiği evlilik programında bugün çok özel anlar yaşandı.Esra Erol'un programında gün olmuyorki bişeyler yaşanmasın

Program da tanışan ve sonrasında ayrılık kararı alan Atilla Bey ve Gülçehre Hanım’ın  barışma anı izleyiciyi etkilemeyi başardı. Birbirine aşkla bakan çift, insanların kaç yaşında olursa olsun aşkı yaşayabileceğini izleyicilere bir kez daha gösterdi.
 
Güne Hakan Bey’in evlilik teklifi güne damgasını vurdu
 
Programda fenomen haline gelen, herkesin sevdiği ve benimsediği  Seba ve Hakan çiftinin romantik vtr’si ve ardından yayınlanan evlilik teklifi izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Bu haber toplam 7325 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim