• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 23 °C

Fahriye Evcen Burak Özçivit'ten aşk beyanatları!

Fahriye Evcen Burak Özçivit'ten aşk beyanatları!
Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile yakışıklı oyuncu Burak Özçivit aşkları hakkındaki tüm gerçekleri yaşananları Instlyle dergisine anlattılar..

Magazin gündemini en çok işgal eden aşk hakkıda samimi açıklamalar geldi.‘Aşk Sana Benzer’ filmiyle birlikte hem beyaz perdeye hem de dolu dizgin bir ilişkiye atılan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aşklarının nasıl başladığını Instlyle dergisine anlattılar.

Çalıkuşu  dizisi ile başlayan partnerliklerini ‘Aşk Sana Benzer’ filmine ve daha sonra da özel hayatlarına taşıyan Burak Özçivit ve  Fahriye Evcen,  aşklarını Instyle editörü Buket Baydar’a anlattı. Nazlı Kayran’ın styling’iyle Koray Parlak’a poz verdi.

Nasıl bir aşıksın?

Burak: Aşkla ilgili klişe cümleler kuramıyorum çünkü çok derin bir şey. Aşık olduğunda özün çıkıyor ortaya, gerçek seni görüyorsun. Ben de aşık olduğumda gerçek Burak’la karşılaşıyorum; önüme bir engel koymamı, ego yapmamı, bakışımı, duruşumu değiştirmem gerektirmiyor. O an her ne ise bir anda olup bitiyor. Zamansız, boyutsuz başka dünyadan bir şey aşk. Kesinlikle bu dünyadan değil.

 

 

 

Fahriye Evcen-Burak Özçivit

GALERİ


Burak: İyi ki geldin, aşkı konuşuyoruz da çok zor bu sorulara cevap vermek (gülüyor). Enteresan yani, mesela benim zaten genelde de heyecanlı ve telaşlı bir halim vardır. Aşık olduğumda bu durum artıyor, adeta kabıma sığmıyorum. Ben daha fazla anlatmayayım zaten bana hikaye yazdırıyor aşk, hikayelerimde yeterince anlatıyorum.

 

 

 

Aynı anda hasta oldular!

GALERİ


Fahriye: Bence de bir ilham kaynağı olduğu doğru. Ve başlı başına bir neşe kaynağı aslında aşık olma hali. Yaşattığı heyecan bence hiç bir duyguyla ölçülemez. Hayatta çok kez mutlu oluyoruz ama ilişkideki mutluluk huzur olarak da yansıyor hayatına bir yandan.

 

 

 

Burak Özçivit-Fahriye Evcen

GALERİ


İlk karşılaşmanızdan söz etsenize biraz?

Burak: Biz, ilk olarak Tims’de Çalıkuşu dizisi için rol arkadaşı olarak karşılaştık. İlk karşılaşmamızda enerjimiz birbirine çok uydu. İlk adımımız öyle oldu ancak ilişkimiz film esnasında gelişti.

Birlikte en çok ne yapmaktan hoşlanırsınız?

Burak:  Sinema veya evde film izlemek.

Fahriye: Sakin bulduğumuz yerlerde yürüyüş yapmayı ekleyebilirim.

Sakin bulduğunuz yer var mı?

Burak: Gece İstanbul çok güzel oluyor. Bir de boğazın üstü gayet sakin oluyor.

İlişkinizin İstanbul ile olan bağını anlatacak olsanız söze nereden ve nasıl başlarsınız?

Burak: Emin ol çok daha basit şeyler yapıyoruz, mesela  arabayla tur atmak  favori aktivitemiz. Ünlü olan insanlar için 2x2=4 ne demekse araba da o. Filmden sonra  Instagram kullanmaya başlayan bir adam olarak geçenlerde fotoğraflarıma baktım, neredeyse hepsi arabada çekilen selfie’lerden oluşuyor. Dedim ki “Yahu ben arabada yaşıyorum.” (gülüyoruz)

‘En önemli şey güven’

İlişkide baş tacı ettiğiniz öğeler neler?

Fahriye: En başta tabii ki güven, bir de bence her şeyden önce karşındakine insan olarak saygı duymak çok önemli.

Burak: Güven duymak bir ilişkide en önemli şey, insan ancak bütün perdelerini kaldırabildiğinde doğru ilişkiyi yakalıyor. Hiçbir şey gizleme ihtiyacı hissetmediğinde, sen kendini ne kadar biliyorsan karşındaki de o kadar bildiğinde işte o zaman “Doğru ilişki içindeyim,” diyebiliyorsun.

Burak peki bu sorum sana; partner olarak bir uyum yakaladığınıza inandığın için mi Fahriye’ye film teklifini götürdün yoksa o süreçte senin için duygusal açıdan bir şeyler başlamış mıydı?

Burak: Yok tamamen Çalıkuşu’nda partner olarak yakaladığımız enerjiden dolayı çünkü o uyum öyle bir uyumdu ki, sen de biliyorsun, sosyal medya olsun, fan kitlesi olsun inanılmaz iyi tepkiler alıyorduk. Kamuran ve Feride olarak bizi çok fazla yakıştırdılar o yüzden dedim ki dizi bitiyor, o enerjiyi bir yere aktarmalıyız.

Aşk Sana Benzer’i  Muğla’da çok güzel bir atmosferde çektiniz oranın getirdiği bir şey miydi aranızda yükselen duygular?

Burak: Öyle diyebiliriz, filmin hazırlık sürecinde çok fazla zaman geçirdik.

 

Bu haber toplam 3049 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim