• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Galatasaraylı Minikten Volkan'a Tarihi Cevap adeta spor gündemi çalkaladı

Galatasaraylı Minikten Volkan'a Tarihi Cevap adeta spor gündemi çalkaladı
Galatasaraylı Minikten Volkan'a Tarihi Cevap adeta sosyal medyayı salladıTürkiye'nin en iyi takımlarından birisi olan fenerbahçe de sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanmakta olan ve 0-0 tamamlanmakta olan d

Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi olan fenerbahçe de sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanmakta olan ve 0-0 tamamlanmakta olan derbi maç öncesi, minik bir G.saraylı ile Volkan Demirel arasında yaşananlar sosyal medyada günün konusu oldu adeta gündemi salladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.


Maç öncesi yardımcı hakemin yanında seremoniye çıkmaya hazırlanan minik taraftar, G.Saray kaptanı Selçuk İnan'la "küfür" muhabbeti yaparken kameralara takılıyor. Selçuk minik taraftara, "Küfür ayıp bir şeydir. Galatasaray'ı çok seveceksin ama kimseye küfür etmeyeceksin" diye öğüt verirken miniğin cevabıysa, "Ama biz Fenerbahçe'yi sevmiyoruz değil mi" şeklinde oldu.
 
Minik ardından rotasınıda Fenerbahçe kalecisi ve kaptanı Volkan Demirel'e çeviriyor. Volkan'a, "Siz bizi seviyor musunuz" diye soruyor. Volkan, "Ben seviyorum" deyince minik Galatasaraylı, "Ben sevmiyorum" yanıtını veriyor. Volkan Demirel ise gülerek, "Canın sağolsun" demekle yetiniyor.
 
Ufaklığın ayrıca Volkan Demirel'e "Siz üç yıldızlısınız, biz dört yıldızlıyız" diyerek takılması da kameralardan kaçmıyor.

Kaynak:Star.com.tr

Bu haber toplam 2058 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim