• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 22 °C

‘Gökçebağ Park’ Törenle Açıldı

‘Gökçebağ Park’ Törenle Açıldı
Siirt Belediyesinin, yaptığı yeşil alan ve parklarla vatandaşların sosyal iletişim kurabilecekleri, çocukların ise keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesinin, yaptığı yeşil alan ve parklarla vatandaşların sosyal iletişim kurabilecekleri, çocukların ise keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyor. “İnsan Odaklı” belediyeciliği ön planda tutan ve çalışmalarını buna göre yapan Siirt Belediyesi, merkeze bağlı Gökçebağ Beldesinde yeni yaptığı parkı vatandaşların hizmetine sundu.

Siirt Belediyesi, merkeze bağlı Gökçebağ Beldesinde atıl pozisyonda bulunan 4700 metrekare alan üzerine kurulu araziyi çocuklar için oyun parkı, vatandaşlar için ise dinlenme alanı yaptı.

Yapımı tamamlanan ‘Gökçebağ Park’ın açılışına Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kurum amirleri, köy halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, açılışta yaptığı konuşmada, Gökçebağ beldesinde güzel bir hizmetin açılışı hep birlikte yaptıklarını söyledi.

“Belediyenin görevleri arasında en önemli hizmetlerinden birisi de yaşanılabilir ortamları hazırlamaktır.” diyen Vali Tutulmaz, şöyle konuştu: “Çocuklarımızdan başlayarak yetişkinlere kadar her dönemdeki yaşayanların huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlayacak altyapıları hazırlamak belediyelerin görevidir. Belediye sadece çöp toplamakla, su getirmekle meşgul değildir. Bunun yanında bu tür sosyal donatıları da yapmakla yükümlüdür. Bugün Gökçebağ beldemize güzel bir hizmeti hep beraber hizmete sokmuş oluyoruz. Bundan sonra da devamı gelecektir, ona inanıyoruz. Belediye Başkan vekilimiz gayretli bir şekilde Gökçebağ’ın sorunlarını çözme gayretindedir. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Bu hizmetin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’da yaptığı konuşmada, “Gökçebağ beldemize vatandaşımızın layık olduğu, görmek istediği hizmetleri yapmaya çalışıyoruz. 5 dönüme yakın beldemizin tam orta noktasında atıl pozisyonda arazimiz vardı. Vatandaşlarımızın akşamları oturabilecek parka, hem çocuklarımız için oyun alanlarına çevirdik. Bununla birlikte kalabalık bir şekilde Gökçebağ beldemizde de Siirt’te yaptığımız gibi Sayın Valimizin ve halkın katılımıyla da iftar yapacağız. Sosyal alanda gerek gençlerimize gerek çocuklarımıza hizmet devam edecek. “En yakın zamanda Gökçebağ beldesine bir halı saha kazandıracağız. Beldenin yollarını toparlamaya çalışacağız ve buraya gelen talepler doğrultusunda Gökçebağ hak ettiği hizmeti alacak. Çocuklarımızı hep devletine, vatanına bağlı nesiller olarak görüyoruz. İnşallah çok daha üst seviyelerde kendilerine, vatanına ve ülkelerine fayda sağlayacak ve sahip çıkacaklar. Bütün ümidimiz onlardadır.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Gökçebağ beldesi sakinlerinin katılımıyla “Gökçebağ Park” kesilen kurdeleyle vatandaşların ve çocukların hizmetine girdi.

Gökçebağ beldesi sakinleri, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a yaptıkları hizmetlerden ve Gökçebağ beldesine kazandırdıkları park için teşekkür ettiler.

Daha sonra Vali Tutulmaz ve Başkan Vekili Taşkın, köy halkı ve çocuklarla birlikte belediyenin verdiği iftara katıldı. Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Gökçebağ beldesinde vatandaşlar ile bir ara gelip sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi. Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın iftar sonrası Bardak ve Ay ailelerine ev ziyaretinde bulundu. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın çocuklara oyuncak hediye etti.

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim