• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • Siirt 20 °C

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy'un etiket krizi...

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy'un etiket krizi...
Sık sık seyahat eden çift, geçtiğimiz günlerde Roma'ya gitti. Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy'un gözlerden uzak birlikteliğinde taktik savaşı yaşanıyor. Sık sık seyahat eden çift, geçtiğimiz günlerde Roma'ya gitti.Özge Ulusoy ile Roma'da tatil yapan Hacı Sab

Sık sık seyahat eden çift, geçtiğimiz günlerde Roma'ya gitti. Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy'un gözlerden uzak birlikteliğinde taktik savaşı yaşanıyor. Sık sık seyahat eden çift, geçtiğimiz günlerde Roma'ya gitti.Özge Ulusoy ile Roma'da tatil yapan Hacı Sabancı, Instagram'da fotoğraf paylaşıp sevgilisini etiketlemedi. Sabancı'nın birlikte tatil yaptıklarını saklamasına sinirlenen güzel manken, Roma'da çektirdiği fotoğrafı paylaşıp sevgilisini etiketledi.

Sık sık seyahat eden çift, geçtiğimiz günlerde Roma’ya gitti. Ulusoy’la ilişkisi ailesi tarafından veto edilen Hacı Sabancı, Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp sevgilisini etiketlemeyince, güzel mankenin tepkisini çekti.

Genç işadamının bu tutumuna kızan Özge Ulusoy, Sabancı’nın hemen ardından Roma’da çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp Hacı Sabancı’yı da etiketledi. Böylece “Roma’da yalnızım” imajı oluşturan Hacı Sabancı’nın aksine, “Hacı ile Roma’da baş başa tatil yapıyoruz” mesajı verdi.

Bu haber toplam 1196 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim