• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 24 °C

Hande Doğandemir'in filmi vizyonda!

Hande Doğandemir'in filmi vizyonda!
Hande Doğandemir'in filmi vizyonda!Bol kahkahalı BKM yapımı Merakla Beklenen film Bana Masal Anlatma'nın galası yapıldı..Bana Masal Anlatma'nın galasına ünlüler aktı

Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve sinemaseverlerin merakla beklediği bol kahkahalı film Bana Masal Anlatma'nın galası yapıldı.Film bugün vizyona girecek.Bana Masal Anlatma'nın galasına ünlüler aktı

Hande Doğandemir ve Fatih Artman'ın başrolde oynadığı film, birbirinden ünlü oyuncuların yanı sıra Türkiye'nin en ünlü konuk oyuncu kadrosuna sahip. Tarık Ünlüoğlu, Gökçe Bahadır, Gürkan Uygun ve Yılmaz Erdoğan'ın konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde; Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Berat Yenilmez, Ercan Yazgan, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Burcu Biricik oynadı.

Soğuk ve kar yağışlı hava galaya katılımına engel olmadı. Birbirinden ünlü isimler Bana Masal Anlatma için kırmızı halıda boy gösterdi.
Demet Akbağ, Zafer Çika, Ali Çika, Sermiyan Midyat, Gupse Özay, Korhan Herduran, Barış Arduç, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Çiğdem Tunç, Gülenay Kalkan, Şebnem Burcuoğlu, Pelin Öztekin, Kıvanç Aslan, Pakize Suda, Oğulcan Engin, Hakan Algül, Selçuk Aydemir, Eda Özerkan, Hakkı Bulut, Rıza Çalımbay, Tamer Yılmaz ve Şinasi Yurtsever galaya katılan isimlerdi.

Bu haber toplam 4931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim