• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Hugh Jackman'ı izlemek istiyorsanız lakin..

Hugh Jackman'ı izlemek istiyorsanız lakin..
Hugh Jackman'ı izlemek istiyorsanız lakin para saçmalısınız..X-Men serisi ile tanınan Hugh Jackman İstanbul'a geleceği aylar öncesinden açıklanmıştı.Hugh Jackman 'ın etkinliğinin bilet fiyatları dudak uçuklatıyor

Asgari ücrete bedel bir biletle Hugh Jackman'ın gösterisini izleme şansına sahip olacaksınız.Hugh Jackman''ın bilet fiyatı magazin gündemini salladı!

Dünyanın en çok okunan ve izlenen fantastik serilerinin sahibi Marvel Comics'in Hollywood'da yerini sağlamlaştıran aynı zamanda da kendisini üne kavuşturan X-Men serisi ile tanınan Hugh Jackman İstanbul'a geliyor. 'An Evening with Hugh Jackman' adını taşıyan, kurgulanmış olsa da çoğunluğu doğaçlama ve şarkılardan oluşan gösteride izleyiciler, Hugh Jackman'ın müzik ve dansla ilgili farklı bir yönünü keşfedecek.
Türkiye'ye ilk kez gelecek olan gösterinin bilet fiyatları ise bu güne kadarki en pahalı etkinliklerden biri olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da konser veren Justin Bieber'ın VIP biletleri 523 TL'den alıcı bulmuş, dinleyicileri bilet fiyatlarına tepki göstermişti. Ancak Hugh Jackman'ı çok yakından izlemek ve dinlemek isteyenler için belirlenen en yüksek bilet fiyatı 975 TL olarak açıklandı. Diğer kategorilerdeki biletlerin fiyatları ise 750 TL, 599 TL, 452 TL. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğin en ucuz biletleri ise 192 TL değerinde, 5. kategorideki bu biletler ise tükendi.

Gösteride Hugh Jackman'a 27 kişilik bir orkestra ve dansçılar eşlik edecek. Aralarında 'Singin' in the Rain' gibi klasikleşmiş film müziklerinin olduğu şarkılardan oluşturduğu repertuvarın yanı sıra vatanı olan Avusturalya'nın köken halkı Aborjinler'e özgü müzik ve dans figürlerine de yer verecek.

Bu haber toplam 4984 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim