• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 14 °C

İl Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Düzenlenen Törenle Başladı

İl Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Düzenlenen Törenle Başladı
Siirt’te İl Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Trafik Sergisinin açılışı ve Kan bağışı etkinlikleri ile başladı.

07-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan 'Karayolu Trafik Güvenliği Haftası'nın açılışı, ilimizde törenle yapıldı.

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından, karayolunu kullananların eğitimindeki önemine dikkat çekmek, tüm kamu kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını artırmak amacıyla Özel bir AVM’de düzenlenen programa; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı Bahadır Yörük, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, bazı Sivil ve Mesleki Toplum örgütü temsilcileri, Trafik Şube Müdürlüğü personeli ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Trafik bilincinin vatandaşlarımıza kazandırılması ve trafik kazalarının önlenmesinde, toplumda Trafik bilincinin artırılması gerektiğini’ söyledi

Vali Tutulmaz, bu tür etkinlikler ile toplum olarak, Trafik kurallarına uymada bir farkındalık yaratılması gerektiğine dikkat çekti.

Daha sonra ‘Trafik Sergisi’nin açılış kurdelesini Kesen Vali Mustafa Tutulmaz, İl Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma Trafik ve İl Acil Afet müdürlüğü ekiplerince, Trafik araç ve gereçlerinden oluşan Sergi’yi gezerek inceledi.

Trafik Sergisinin gezilmesinin ardından, Siirt Kızılay Şube Başkanlığı tarafından açılan Kan bağışı standını da inceleyen Vali Tutulmaz, yetkililerden bilgi aldı.

Tören sonunda, Trafik ekiplerince hazırlanan çeşitli hediyeler, çocuklara dağıtıldı.
 
Hafta içinde düzenlenecek Trafik haftası etkinliklerinin, Trafik Paneli, Futbol Turnuvası ve ödül töreni ile devam edeceği bildirildi.

 

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim