• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • Siirt 26 °C

IŞİD kafese koyduğu 19 Peşmergeyi yakacak mı?

IŞİD kafese koyduğu 19 Peşmergeyi yakacak mı?
IŞİD kafese koyduğu 19 Peşmergeyi yakacak mı?Terör Örgütü Irak Şam İslam Devleti(IŞİD)bu kez de kafes şovu yaptı.Ürdünlü pilotu kafes içinde yakan IŞİD bu kez peşmergeleri kafesin içine koydu ve geçit şovu yaptı..

Terör Örgütü Irak Şam İslam Devleti(IŞİD)bu kez de kafes şovu yaptı.Ürdünlü pilotu kafes içinde yakan IŞİD bu kez peşmergeleri kafesin içine koydu ve geçit şovu yaptı..

Terör örgütü IŞİD, Irak’ta esir aldığı 17 peşmergeyi kafesin içine koyarak geçit yaptığı bir video yayınladı. Videonun Irak’ın kuzeybatısındaki Kerkük kentine yakın bir konumda çekildiği tahmin ediliyor.

Daily Mail’de yer alan habere göre, 24 Aralık’ta Rakka’da esir aldıkları Ürdünlü pilot Muaz el-Kesasibe’yi 3 Ocak’ta bir kafesin içinde yakarak öldüren terör örgütünün, 17 peşmergeyi de aynı şekilde infaz edeceği öne sürüldü. Peşmergelerin, IŞİD’in rehinelerine giydirdiği turuncu kıyafeti giydikleri görülüyor.

IŞİD’in son haftalarda Kerkük’e saldırılarını artırdığı bilinirken, videonun Hawija bölgesinde çekilmiş olabileceği belirtildi. Yaklaşık 4 dakika süren videoda, kamyonetlerin arkasındaki kafesler ve aynı araçlardaki silahlı militanlar görüldü.

Bu haber toplam 5063 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim