• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Siirt 13 °C

İsmail Gümüşsoy Seçim Çalışmlarını sürdürüyor

İsmail Gümüşsoy Seçim Çalışmlarını sürdürüyor
Aksaray Ak parti Milletvekili Aday Adayı İsmail Gümüşsoy yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde sürekli olarak başkanlık sisteminin ne denli hayati bir önemlilik arz ettiğini bunun gerçekleşmesi için oy oranın artması gerektiği

Başkanlık sistemi ile yürütmenin hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini milletimize olan hizmet aşkının artarak devam edeceğini söylüyor. Ülkemizin hedeflerine çok daha kısa sürede ulaşabilmesi için başkanlık sisteminin olmazsa olmaz bir yapı olduğunu vurguluyor. Mevcut parlamenter sisteminin bizim genlerimize uygun olmadığını, başkanlık sistemi ile hiçbir vesayet anlayışının ülkemize zarar veremeyeceğini , başkanımızın bunlarla mücadele için değil bundan sonra sadece milletimize hizmet etmekten başka bir düşüncesinin olmayacağını vurguluyor. Oy oranımızı inşallah Aksaray da yüzde yetmiş beş in üzerine çıkarmak için çaba sarf etmeliyiz. Teşkilat ve vatandaş olarak üzerimize düşen vazife budur dedi. 

Ak Parti Ortaköy ilçe teşkilatını ziyaret ederek ak parti ilçe başkanı ve delegelerle görüşen Gümüşsoy insanların güvenini kazanmaya devam ediyor. Aksaray hizmet etmek ten başka hiçbir amacının olmadığını defahatle vurgulayan Gümüşsoy haklın desteğini arkasına almış durumda. Ortaköy’de sıcak bir karşılama ile seçmenleri ile bir araya gelerek Ortaköy’ün sorunları hakkında toplantı yapıldı. Milletvekilliği seçilmesi durumunda Ortaköy ün ve diğer ilçelerin köylerin kasabaların sıkıntıları ile bizzat ilgileneceği sözü verdi. Ortaköy’e doğalgaz getirilmesi içine gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu bunun çabası ve mücadelesini vereceğini söyledi. Ortaköy’e yatırımcıları çekme adına Aksaray organize sanayi bölgesine uygulayacağı projenin Ortaköy ayağının da olduğunu da vurguladı. Kalkınma ajanslarıyla orta köye şube açmaları konusunda görüşmeler yapacağı sözünü verdi. Benim kapım tüm vatandaşlarıma açık olacak benim hedefim en çok ziyaret edilen vekil olmaktır dedi.
Dönüşte Bağlıkaya kasabasına uğrayan Gümüşssoy belde başkanı ve ekibi ile görüştü. Bağlıkayanının sorunlarını dinleyen ve notlar alan Gümüşsoy bizim için Aksaray’ın her yeri bir ayrı gayri yok. Memleketimiz için yorulmaya söz veriyorum dedi.

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim