• BIST 9530.85
  • Altın 2478.447
  • Dolar 32.4855
  • Euro 34.588
  • Siirt 25 °C

Kahramanmaraş'taki feci otobüs kazasında 20 kişi yaralndı

Kahramanmaraş'taki feci otobüs kazasında 20 kişi yaralndı
Kahramanmaraş'taki feci otobüs kazasında 20 kişi yaralndıFeci üzücü kaza haberi Kahramanmaraş'tan geldi..Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci kazada 5'i ağır 20 kişi yaralandı.

SİİRTAJANS.COM'UN İHA'dan edindiği habere göre,sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Çakallı mevkiinde Mehmet Eken’in kullandığı 46 D 5310 yolcu otobüsü ile aniden yola çıkan Mehmet Solmaz yönetimindeki 46 HY 266 plakalı minibüs çarpıştı. Feci kazada minibüs, çarpışmanın etkisiyle bir süre sürüklendikten sonra yola savrularak devrildi. Otobüste ise ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı.

Çok sayıda sağlık ekibinin sevk edildiği kaza yerinde, jandarma ve polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre trafiğe kapatılan karayolunda, jandarma ekipleri yaralıların özel eşyalarını güvenli bölgeye taşıdı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın görgü tanığı vatandaş, "Minibüs karşıdan karşıya geçiyordu. Otobüsü görmedi galiba, otobüs de sürükleyerek buraya kadar getirdi ve sonra kendisi de savruldu" dedi.

Ekiplerin kaza yerindeki çalışması halen sürüyor.

Bu haber toplam 2459 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim