• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 31 °C

Kastamonu'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü de tatil mi? Valilik Beyan etti ..

Kastamonu'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü de tatil mi? Valilik Beyan etti ..
Kar yağışı yurdumuzu etkisi altına alırken bir çok ilde tatil haberleri ard arda gelmeye başladı. Kastamonu, Uşak, Adana ve daha bir çok ilde okullar tatil edildi işte detaylar ..

Siirt Ajans Kar yağışı yurdumuzu etkisi altına alırken bir çok ilde tatil haberleri ard arda gelmeye başladı. Kastamonu, Uşak, Adana ve daha bir çok ilde okullar tatil edildi işte detaylar ..

 

KASTAMONU 9 OCAK CUMA YARIN OKULLAR TATİL
Kastamonu'nun Araç, Doğanyurt, İhsangazi ve Azdavay ilçelerinde, eğitime iki gün ara verildi. Bu ilçelerde bugün ve 9 Ocak cuma günü okullar tatil.

Araç, Doğanyurt, İhsangazi ve Azdavay'daki tüm okullar, Cide, Tosya ve İnebolu'daki taşımalı eğitim verilen okullar ile Küre'deki Yatılı Bölge Ortaokulu, bugün ve cuma günü tatil edildi.

Kastamonu'da okullar yarın 09 Ocak Cuma günü de tatil mi? Valilik Beyan etti ..

Abana ve Ağlı'daki tüm okullar ile Daday ve Pınarbaşı ilçelerindeki taşımalı eğitim verilen okullarda yarın eğitime ara verildi.

UŞAK VALİLİĞİ AÇIKLAMAYI YAPTI OKULLAR 9 OCAK CUMA GÜNÜ TATİL

 


Uşak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün ve 9 Ocak cuma günü okullar tatil edildi.

Uşak Valiliğinden yapılan beyanatta, hava şartları, yağış durumu, sıcaklık değerleri ve en son meteorolojik veriler ışığında il genelinde etkili olması beklenen aşırı soğuklar nedeniyle 8-9 Ocak'ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm eğitim kurumları, özel rehabilitasyon merkezleri, dershaneler, etüt merkezleri ile diğer kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının tatil edildiği beyan edildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile, engelli, diyaliz hastaları, kanser hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği gibi kronik ağır hastalığı olan personelin de iki gün süreyle idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ADANA 1 İLÇEDE 9 OCAK CUMA GÜNÜ OKULLAR TATİL EDİLDİ


Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde elverişsiz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi. Tufanbeyli ilçesinde okullar 9 Ocak cuma günü de tatil olduğu için eğitim pazartesi günü başlayacak.

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim