• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Siirt 19 °C

Kayıp Bilge TV'de kendini gördü .. ve 28 Saat sonrasında ..

Kayıp Bilge TV'de kendini gördü .. ve 28 Saat sonrasında ..
Kayıp Bilge TV'de kendini gördü .. ve 28 Saat sonrasında ..Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 'dershaneye gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan 17 yaşındaki Bilge Baş, televizyonda haberlerini görünce geri döndü.

Siirt Ajans Kayıp Bilge TV'de kendini gördü .. ve 28 Saat sonrasında .. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 'dershaneye gidiyorum' diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan 17 yaşındaki Bilge Baş, televizyonda haberlerini görünce geri döndü. 


Kayıp Bilge TV'de kendini gördü .. ve 28 Saat sonrasında .. Gölcük Şehitler Mahallesi'ndeki evinden, geçtiğimiz Cuma günü akşam 17.00’de ‘dershaneye gidiyorum’ diye ayrılan ve daha sonra evine dönmeyen Bilge Baş, televizyonda kayıp haberlerini izleyince dün akşam saatlerinde geri döndü.


Orhan ve Neşe Nesrin Baş çiftinin kızları için kayıp ihbarı vermesi sonrası araştırma yapan Gölcük Emniyeti, bir bankanın güvenlik kamerası görüntülerinde Bilge’nin son olarak orta yaşlı bir kişiyle yürüdüğünü tespit etti. Daha sonra televizyon, gazete ve internet medyasında kayıp haberleri yapılan genç kız, haberleri görerek dün akşam saat 21.00’de evine geri döndü.


Kızlarının eve geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren anne Neşe Nesrin Baş, “Biz kaybolduğunda eşe dosta haber verdik. Sağ olsun ulusal kanallar hemen haberi yayınlayınca kızım da izleyerek geri dönmüş. Eve geldiğinde bana sadece kafasını dinlemek için evden uzaklaştığını söyledi. Çok kötü bir korku yaşadık ama şimdi huzurluyuz” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4925 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim