• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Siirt 5 °C

Kayserili uyanıklığı!Sahte Twitter ile okulları tatil ettiler

Kayserili uyanıklığı!Sahte Twitter ile okulları tatil ettiler
Kayserili uyanıklığı!Sahte Twitter açarak okulları tatil ettiler.. Kayseri Valisi Orhan Düzgün adına iki sahte hesap açıldı. Vali Düzgün, sahte hesaplara itibar edilmemesi konusunda takipçilerini uyardı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, okulların tatil duyurusu üzerine yaptığı açıklamada, açılan hesabın kendisiyle ilgisinin olmadığını duyurdu.

Kayserili uyanıklığı!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, twitterdan adına açılan sahte hesapla yapılan okulların tatil duyurusu üzerine yaptığı açıklamada, açılan hesabın kendisiyle ilgisinin olmadığını duyurdu. Yoğun kar yağışı sonrasında okulların son durumunu, tatil olup olmadığını twitter hesabından da duyurarak vatandaşları bilgilendirmeye çalışan Vali Orhan Düzgün’ün bu durumunu fırsat bilenler OrhanDuzgunV sahte hesabı açtılar. Bu hesaptan vatandaşların yanlış bilgilendirilmesi sonrasında Vali Orhan Düzgün, kendisine ait hesaptan twit atarak, “OrhanDuzgunV adı ile açılan twitter hesabının şahsımla ilgisi yoktur” yazarak takipçilerini ve vatandaşları uyardı. Vali Orhan Düzgün’ün bu tweeti atmasından sonra sahte hesabın kapandığı ortaya çıktı.

Bu haber toplam 1513 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim