• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • Siirt 25 °C

Kemal Sunal'ın filmi propaganda dizileşiyor!

Kemal Sunal'ın filmi propaganda dizileşiyor!
Kemal Sunal'ın enson filmi propaganda dizileşiyor!!Merhum Kemal Sunal'ın en son bizlere izlettiği filmi Propaganda dizi olarak hayatımıza girecek.Sinan Çetin'in yönettiği filmin dizi olarak ekranlara gelmesi bekleniyor

Peki dizi ne zaman hangi kanalda ekranlara gelecek?En çok merak edilen soru ise şuanda bu..Kemal Sunal'ın enson filmi propaganda dizi oluyor

Kemal Sunal’ın oyunculuğu ve Meltem Cumbul’la Rafet El Roman’ın dikenli tellere rağmen sevişme sahnesiyle hatırlarımızda kalan Sinan Çetin filmi Propaganda televizyona dizi olacak! Daha önce de bu konuda haberler çıkmıştı, kadroda Gülben Ergen'in adı geçmşti vs. ancak bu kez durum ciddi.

1999 yapımı olan Propaganda filmi, 2000 yılında kaybettiğimiz Kemal Sunal’ın son sinema filmiydi ve oğlu Ali Sunal’la kamera karşısına çıktıkları tek yapım olma özelliğini taşıyor.

Sinan Çetin’in adını bu aralar fazlaca duymamız buna delaletmiş meğer!

Star TV’de yayınlanacak olan Propaganda’nın dizisinin yapımcılığını yine Plato Film yapıyor ve cast henüz tamamlanmamış olmakla birlikte Meltem Cumbul'un oynayacağı kesin gibi görünüyor. Dizinin yönetmenliğini yine Plato'dan Barış Denge'nin yapması düşünülüyor, senaryoyu ise, kalemine güvendiğim Özgür Seyben yazıyor. Dizi için, filmin anlattığı hikayeyi temel alan ama öyküyü daha ileriye taşıyacak bir konsept oluşturulmuş.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2012 yılında Dışişleri Bakanı iken ilginç bir demeç vermişti. “Sınırları Propaganda filmine benzetiyorum. Kamışlı ile Musul birbirinden ayrı düşer. Yanlış örülmüş duvarlar o sınırları belirlemiş. Saygı duyalım. Ama Avrupa’daki sınırlar gibi önemsiz kılalım. Ekonomik ve kültürel sınırlar doğallaşmalı.” demişti.

Sinan Çetin’in aklına da belki o zamandan gelmiştir, Propaganda’yı diziye çevirmek. Nasıl dizi olacak bilemiyorum ancak sinema filminin ruhu korunursa mevcut dizilerin hiçbirine benzemeyen bir iş olacaktır. Bir köyün insanlarının sınır kapısı üzerinden değişen hayatları ve ilişkilerini eksenine alan projenin setleri ve platoları inşa edilmeye başlanmış bile!


Ucankus.com

Bu haber toplam 10119 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim