• BIST 9493.86
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Siirt 24 °C

Konya Şeker A.Ş 685,5 milyon dolar teklif ile İhaleyi havada kaptı !!

Konya Şeker A.Ş 685,5 milyon dolar teklif  ile İhaleyi havada kaptı !!
Konya Şeker A.Ş 685,5 milyon dolar teklif ile İhaleyi havada kaptı !! Dev Termik Santral ihalesinin galibi Konya Şeker oldu.Soma Termik Santrali ihalesinde Konya Şeker 685.5 milyon dolarla teklif ile Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait Soma B T

Konya Şeker A.Ş 685,5 milyon dolar teklif  ile İhaleyi havada kaptı !!  Dev Termik Santral ihalesinin galibi  Konya Şeker oldu.Soma Termik Santrali ihalesinde Konya Şeker 685.5 milyon dolarla teklif ile Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait Soma B Termik Santrali ihalenin sahibi oldu.

SİİRTAJANS.COM'un İHA'dan edindiği habere göre,Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait Soma B Termik Santrali ve taşınmazlarının bütün halinde özelleştirilmesi ihalesini Konya Şeker 685.5 milyon dolarla kazandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda düzenlenen ihaleye Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

İhalede son tura, Konya Şeker ile birlikte Kalyon İnşaat kaldı. Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ile Bereket Enerji ve Üretim AŞ önceki turlarda elendi. İhaleyi Konya Şeker 685.5 milyon dolarla kazandı. 

Bu haber toplam 6598 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim