• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Magazin Gündemini Sallayan Bomba Görüntü

Magazin Gündemini Sallayan Bomba Görüntü
Beşiktaş'ta oynarken özel hayatına dikkat etmediği için takımdan kovulan Batuhan Karadeniz gittiği bir mekanda eşini aldatırken yakalandı.Beşiktaş'tan kovulan Batuhan Karadeniz dün gece gizemli bir kadın ile el ele yakalandı. Beşiktaş'ta çok parlak bir ge

Beşiktaş'tan kovulan Batuhan Karadeniz dün gece gizemli bir kadın ile el ele yakalandı. Beşiktaş'ta çok parlak bir geleceği olacağı beklenen fakat daha sonra gözden düşen Batuhan Karadeniz karısını aldatırken yakalandı. 2012 yılında Eda Baş ile hayatını birleştiren Batuhan Karadeniz eşine büyük darbesi gündeme bomba gibi düştü.Batuhan Karadeniz daha önce özel hayatı yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Türk futbolunun yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz, önceki gün Ortaköy’de genç bir kadınla Sabahladı. Gece hayatı, çapkınlıkları ve tepki çeken açıklamaları yüzünden oynadığı takımlarda dikiş tutturamayan ünlü futbolcu Batuhan Karadeniz, yeni bir skandala imza attı.

2012 yılında Eda Baş’la hayatını birleştiren ve son olarak Sivasspor’a transfer olan Karadeniz, önceki gün Ortaköy’de genç bir kadınla el ele yakalandı.

Bu haber toplam 3801 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim