• BIST 9701.67
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 28 °C

Meterolojiden İstanbul için Kritik Uyarı .. Kar Fırtınası ..

Meterolojiden İstanbul için Kritik Uyarı .. Kar Fırtınası ..
İstanbul'da bugün hafif yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde devam eden yağışların gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara dönüşmesi bekleniyor. Belediye'nin internet sitesinden yapılan beyanatta, kış şartlarıyla mücadele ekiplerinin .

Siirt Ajans İstanbul'da bugün hafif yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde devam eden yağışların gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara dönüşmesi bekleniyor.  Belediye'nin internet sitesinden yapılan beyanatta, kış şartlarıyla mücadele ekiplerinin, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yönetiminde olumsuzluklara karşı ana arterlerde ve çevre yollarda hazır bekletildiği belirtildi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Salı ve çarşamba günleri aralıklarla etkili olması beklenmektedir. Yerel olarak kuvvetli (5-20cm) olması beklenen kar yağışıyla birlikte kuvvetli kuzeyli rüzgarlar ve özellikle yarın (Salı) gece saatlerinden itibaren buzlanma ve don olayının il genelinde etkili olacağı tahmin edildiğinde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Meterolojiden İstanbul için Kritik Uyarı .. Kar Fırtınası ..

Belediye'nin internet sitesinden yapılan beyanatta, kış şartlarıyla mücadele ekiplerinin, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yönetiminde olumsuzluklara karşı ana arterlerde ve çevre yollarda hazır bekletildiği belirtildi.

Açıklamaya göre, 2014-2015 kış sezonu için aralarında kar kaplanının da olduğu 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel görevlendirildi.


Belediye’nin oluşturduğu "Köy Timleri” ise köylerde kar kürüme çalışması yapacak. Muhtarların kontrolünde bulunan kürüme aparatlı traktörler köy yollarının açık tutulmasında kullanılacak.

 

Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim