29 Mart 2024
  • Siirt20°C

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? ÜNLÜLER SMS OY SIRALAMASI? 17 MART 2015...

Survivor'da kim elendi? Ünlüler SMS oy sıralaması? 17 Mart 2015...Survivor All Star yarışması kıran kırana devam ederken eleme gecesi yaklaştı.Ünlüler sms oy sıralamasına göre Survivor'da kim elendi ve elenecek merak ediliyor.Oysıralaması ve kimin elenece

Survivor'da kim elendi? Ünlüler SMS oy sıralaması? 17 Mart 2015...

17 Mart 2015 Salı 00:05

OY SIRALASI açıklanır açıklanmaz haberimide yer alacak.Survivor 2015 All Star yarışmasında heyecan doruğa çıkıyor.Bu hafta gönülülere dokunulmazlığı kaybeden ünlüler eleme heyecanı yaşıyor.Survivor'da kim elenecek? Survivor'a veda eden kim olacak? soruları cevap bekliyor.


 
Survivor'da dokunulmazlık kaybında sonra oynan kişisel dokunulmazlığı ünlülerden Ahmet Dusun almayı başardı.Ahmet Dursun açık bir şekilde  isim verdi.Ahmet Dursun ile daha önce tartışan kişilerden olan Hakan veya  Merve Oflaz'ın elenmesini  istediğini açıkladı.Ancak Ahmet dursun ismi yazılamayınca  Ada konseyinde  Merve Oflaz öne çıktı.

  Survivor All Star'da ünlüler takımı  Merve Aydın ve Ahmet Dursun'un birlikt hareket etmesi sebebi ile bölünmüş görünüyor.Bir haftaöncei konseyde elenmek üzere ismi en çok yazılan ikinci isim olan Ahmet Dursun bu hafta dokunulmaz olunca 'kim elenecek' sorusu merak edildi.


Survivor All Star'da ünlüler takımı iki kısma  bölünmüş durumda. Ahmet Dursun 'u hedef alan ve içinde Doğukan Manço'nun da yer aldığı takım ada konseyinde büyük sıkıntı yaşıyor. 

İLK İSİM MERVE OFLAZ OLDU
Survivor All Star'da ada konseyinde beraber hareket eden Ahmet Dursun ve Pascal'ın istediği oldu. Survivor All Star'da elenmek üzere ismi en çok yazılan Merve Oflaz olurken Oylama sonucu sıralam ise  5 kişi Merfe Oflaz yazarken 4 kişi Almeda'yı yazdı ve 1 kişi de Hakan'ın yazdı.


DOKUNULMAZLIK OYUNU 9-6'DAN KAYBEDEN ÜNLÜLER
Survivor All Star'da Dokunulmazlık oyunu  9-6 önde iken gönülülerin gelip öne  geçmeleri ve oyunu kazanmaları büyük hüzün oluşturdu. Oyunu kazandıktan sonra söz düelosuna giren Gönülüler, oyunun ardından tartışmaları adaya da taşıdı ve çeşitli konuşmalara sahne oldu. Gönüllüler'de özelikle erkekler Sahra'ya büyük kızgınlıkları olduğu görüldü. Ayrıca Turabi oyunda tartıştığı  Begüm'le arasındaki gerginliğe de son noktayı koyduğunu açıkladı.

TURABİ'YE HASAN'IN YANITI
Survivor'da gönülüler'de Begüm'le tartışma yaşayan Turabi, üstü kapalı bir şekilde Hasan'a ara buluculuk yapmasını istediğini söyledi fakat Turabi'nin bu tavrı karşısında Hasan'ın tavrı ise çok farklı oldu.Hasan yüz yüze konuşmalrını söyledi.