18 Nisan 2024
  • Siirt10°C

KURTALAN'DA AK PARTİ DAYANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI - SİİRT HABER

Kurtalan'da Ak Parti Dayanışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya Yasin Aktay'ın uyanma sürecini bitiriyor sözleri ve Kurtalan Belediye Başkanı'nın çalışmalarımız kötü niyetli kişiler tarafından engelleniyor sözleri damgasını vurdu.

Kurtalan'da Ak Parti Dayanışma Toplantısı yapıldı - SİİRT HABER

21 Şubat 2016 Pazar 09:21

SİİRT HABER - Parti Kurtalan İlçe Başkanlığı Şubat Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Siirt Milletvekili Yasin Aktay, son dönemde yaşananların 14 yıllık kalkınma ve uyanma sürecini bitirme çabaları olduğunu söyledi.

 

Kürtlerin bu ülkenin asli unsu olduğunu ve ülkenin sahibi olduklarının altını çizen Yasin Aktay, "Kürt sorunu diyerek Kürt kardeşlerimiz bizler üzerinde oynayarak bunu ortaya koymaya çalışıyorlar" dedi.

 

"Mevzu eğer Kürt sorunu ise, biz o Kürt sorununu elhamdülillah bitirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız defalarca bu lafı söylediği zaman bunu elbette ki 'Kürt sorunu diye bir şey yoktur' manasında söylemedi. Kürtleri görmezden gelme manasında da söylenmedi. Kürtlerin dertlerini görmezden gelme manasında söylemedi. Aksine 'Kürtler bizim için bir sorun değildir' bu manada söyledi. Kürtler, bizim kardeşimiz neden bizim için sorun olsun. Benim kardeşim benim için sorun değildir. Benim kardeşimin sorunu benim için elbette ki sorundur. Onu çözerim. Onun yarasına merhem olurum. Sürekli Kürt sorunu, Kürt sorunu deyip Kürdü sorun haline getirenler utansın. Bizim için Kürtler sorun değildir. Kürtler bizim için ülkemizin asli unsurudur. Kürtler bu ülkenin sahibidir. Hep birlikte bu vatanı oluşturan tüm unsurlarla birlikte bizler bu vatanın sahibiyiz. Biz biriz beraberiz ve hiç kimse bizi parçalayamayacaktır."

 

AK Parti Siirt İl Başkanı Özgür Fuat Çelepkolu ise, son dönemde Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bunun Türkiye’nin doğru bir yolda olduğunun kanıtı olduğunu söyledi.

 

AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül de, Ankara saldırısına dikkat çekerek son dönemde şer odaklarının Türkiye’nin birlik beraberliğine saldırdığını ve Türkiye’nin bu oyunları bozabilecek bir ülke olduğunu söyledi.

kurtalan-meclisi.jpg

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, belediye çalışmalarının zaman zaman kötü niyetli insanlar tarafından engellendiğini ama bunun kendilerini yıldırmadığını ve çalışmalarına devam ettiklerini söylediler.