19 Nisan 2024
  • Siirt27°C

3000 BİN TL'LİK İPHONE ÇİN'DE SATIŞ FİYATINI DUYUNCA KULAKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ!

Türkiye'de satışı merak beklenen ülkeler arasında yer alan İphone kullanıcıları akıllara zarar denecek paraların ödendiği ve teknoloji tutkunlarını vazgeçmediği İphone serisi gün geçtikçe farklı özellikleri ve yeni yüzleriyle kullanıcıyla buluşmaya devam

3000 bin TL'lik iPhone Çin'de satış fiyatını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

17 Mart 2016 Perşembe 12:27

Türkiye'de satışı merak beklenen ülkeler arasında yer alan İphone kullanıcıları akıllara zarar denecek paraların ödendiği ve teknoloji tutkunlarını vazgeçmediği İphone serisi gün geçtikçe farklı özellikleri ve yeni yüzleriyle kullanıcıyla buluşmaya devam ediyor. Türkiye'de 3000 TL'ye satılan ve Dünya'da rağbet gören İphone, Cin'de taklit ürünlerinin 200 TL'ye satılması şaşkınlık yarattı.Taklit ürün konusunda dünyadaki bir çok firmayı kızdıran Çin şimdi de Türkiye'de yaklaşık 3 bin TL'den satılan iPhone'ların birebir aynısı 200 TL'ye Çin'de satışa çıktı.

Çin'de üretilen ve iPhone SE'ye benzerliği yanı sıra fiyatınında 200 TL olması görenlerin ilginisi çekmeyi şimdiden başarmış durumda. 21 Mart'ta Apple'ın gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılması beklenen yeni iPhone'un Türkiye'de yaklaşık 2 bin TL civarı olması beklenirken cihazın diğer iPhone'lara göre daha küçük ebatta olması bekleniyor.