28 Mart 2024
  • Siirt10°C

NAŞİDE GÖKTÜRK’ÜN ANISINA, ONUN ŞARKISINI KLİPLENDİRECEK!

Pop müziğin güçlü sesi Deniz Derin, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta sanatçı Naşide Göktürk’ün ‘Yüreğim Rehin’ adlı şarkısını yeni albümünün çıkış parçası olarak belirleyip, şarkıya ünlü klip yönetmeni ‘Tamer Aydoğdu’ yönetiminde klip çekeceğini açı

Naşide Göktürk’ün Anısına, Onun Şarkısını Kliplendirecek!

03 Ekim 2016 Pazartesi 15:22

Pop müziğin güçlü sesi Deniz Derin, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta sanatçı Naşide Göktürk’ün ‘Yüreğim Rehin’ adlı şarkısını yeni albümünün çıkış parçası olarak belirleyip, şarkıya ünlü klip yönetmeni ‘Tamer Aydoğdu’ yönetiminde klip çekeceğini açıkladı.

‘ANISI YAŞATILACAK’

Usta bir müzisyenin anısını yaşatacak olmanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduğunu belirten Deniz Derin; ‘Yüreğim Rehin şarkısını ondan aldığım gün ne kadar heyecanlandıysam, klibini çekeceğimiz için de o kadar heyecanlıyım. Manevi değeri benim için çok yüksek olan bu parçanın klibinde onun anısını yaşatmaya çalışarak, değerini her zaman korumaya çalışacağım. Klibimizin yönetmen koltuğunda Tamer Aydoğdu oturacak. Bu durum, benim içimi daha da rahatlattı.’ dedi.

‘Yüreğim Rehin’ albümü, ‘Elenor Müzik’ etiketiyle çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunularak, raflardaki yerini alacak.